välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man skumma en klippa över en damm

Postad av : Stefan Svensson

Hoppar över en sten över en damm kan vara ett bra sätt att spendera en lat sommar eftermiddag. Glädjen i att räkna antalet hoppar och mentalt räkna de skummad avstånd kan vara en rolig händelse. Stone skimming är en färdighet som har förts vidare genom generationerna, och Huckleberry Finn var sannerligen inte den första att behärska den. Några grundläggande tips kommer att göra rock skimming en härlig aktivitet
1.
Välj en lämplig sten eller rock. Flata stenar som har en rund form är de bäst lämpade för damm hoppa. Stenen behöver inte vara stor, men det borde ha en liten bit av vikt så att farten kan bära den över sjön. Ovala stenar tenderar att arbeta nästan lika bra som rundade sådana.
2.
Justera hastigheten på posten. Sheer kraft är varken nödvändigt eller är det en fördel när du hoppar över en sten över en damm eller en sjö. Hastigheten på posten när stenen träffar vattnet är viktig och dess kombination med spinn gör den största effekten.
3.
Välj den bästa vinkeln för inträde. När skimming en sten på vattnet, är en tjugo graders vinkel de mest effektiva vinkel inträde. Något mindre än tjugo grader och stenen kommer att förlora sin slagkraft och dra genom vattnet. En vinkel av post som är mer än tjugo grader kommer att orsaka rock till diskbänken.
4.
Spin stenen. Att få rätt hoppa rörelse, måste stenen att snurra genom att bläddra och avrundning pekfingret som stenen kastas. Spinning stenen i en medurs kommer att hjälpa den att öka rotationshastigheten. Ju större snärta rörelse, desto starkare rotationen kommer att bli.

    
    Copyright © 2011 give2all.org