välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

kolibri turer i Arizona

Postad av : Jonathan Nyberg

Hummingbird World noterar 17 arter av kolibrier, med den första dokumenterade uppgifter som förekommer i 1758 (då det fanns 18 arter). Sedan dess har folk antagit små fåglar som deras totemdjur. I Anderna blev fåglarna känd som en symbol för uppståndelsen. I Arizona kan fågelskådare gå specialitet kolibri turer för att se upp till 15 exempel på arter.

Tropiska Fågelskådning

Gå med en sex-dagars kolibri turné med Tropical fågelskådning, börjar och slutar i Tucson. Deltagarna kan se upp till 15 arter, däribland den magnifika, Black-chinned, Violet-tailed och Calliope. Turen börjar på Arizona-Sonora Desert Museum (hem till Costa), går sedan vidare genom Madera Canyon (målade rödstjärt) och Pataognia (blåstrupiga). Vandra genom Huachuca bergen, med spottings av Beryllines och Lucifers, flytta sedan i Chiricahua Berg (Violet-tailed) och utforska Cave Creek Canyon.

Tours är begränsade till åtta personer och är garanterade, om du är den enda som registrerar sig, avgår resan som planerat. I priset ingår transfer från flygplatsen, boende, måltider och en guide, flyg och tips ingår inte. Gästerna måste kunna gå för långa sträckor.

Tropical Fågelskådning
800-348-5941
tropicalbirding. com

World Wide Country Tours

World Wide Country Tours erbjuder en fem dagar, fyra nätter resa genom Arizona för kolibri entusiaster. Turen börjar i Tucson, med ett besök på Arizona-Sonora Desert Museum, som erbjuder en egen walk-in kolibri voljär. Den första dagen ingår även en resa till Tucson Botanical Gardens. Gäster nästa huvud till Tubac och Rio Rico, hem till amerikansk Kestrals och Cooper's Hawks, då besöka Agua Linda gården. Turen fortsätter in Sonoita Creek och Sierra Vista, med ett stopp vid en lokal hem för att njuta en samling fågelholkar. Den sista dagen i turen ingår ett seminarium från författaren till en kolibri Fälthandbok och ett besök på Canyon Guest Ranch, där fågelskådare kan plats upp till 15 arter i taget.

I paketet ingår hotellrum (World Wide Country Tours erbjuder en rumskompis-matchning service för ensamresenärer), attraktion inträdesavgifter, måltider, turné regissör, transport av bagage och tips på måltider. Resenärer måste betala sina egna flygbiljetter och gratifikationer. Turen kan inte ta emot resenärer som använder elektrisk rörlighet fordon.

World Wide Country Tours
5939 Land Lane
Greendale, WI 53129
800-344-6918
countrytours. com

Arizona-Sonora Desert Museum

För en kortare tid åtagande men samma möjlighet att vara omgiven av små fåglar, anser Arizona-Sonora Desert Museum's Säsongens Hummingbird Tour. Gå igenom museets interna kolibri utställningen, lära sig att identifiera de specifika arter av fåglar, vilken mat de gillar bäst och grundläggande kolibri biologi. Besökare som anländer mellan januari och maj kan hitta kolibrier djupt in i deras avel och häckningsperioden. Fotografier är tillåtna. Tours äga rum före museets ordinarie öppettider och pågå ca en halvtimme. Resans pris ingår inte i museets entré, boka biljetter på nätet före ankomst.

Arizona-Sonora Desert Museum: Seasonal Hummingbird Tour
2021 North Kinney Road
Tucson, AZ 85743
520-883-2702
desertmuseum. org

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar värmevärde diesel
    
    Copyright © 2011 give2all.org