välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur är säkringar används i artilleri?

Postad av : Jeanette Morales

En artilleri säkring (stavas "tändrör" i mest artilleri applikationer) är del av en ammunition som avgör när detonationen uppstår. Det finns många olika typer som finns, som passar olika applikationer

Historia

Medan början 19th century versioner av tändningen typ, som brann en viss längd före detonationen, moderna versioner av tändrör finns i en mängd olika typer, kontrolleras av mikroprocessorer och laser /radiosändare och är batteridriven.

Begränsad

Tidsbegränsad tändrör är de äldsta variant av artilleri tändrör. Tidigare bestående av en brinnande delen av materialet, är nu mycket mer exakt tidsinställda tändrör och styrs med en mycket exakt digital klocka. Användning av en tidsinställd tändrör kräver riktig beräkning att explodera på den avsedda platsen. -Ett problem med hjälp av den moderna användningen av mikroprocessorer

Impact

Impact tändrör är standard tändrör typ för högexplosiva ämnen. Vanligen ut på baksidan av skalet, sätter en elektrisk signal från denna tändrör efter stöt till ett objekt. Eftersom noskonen kolliderar med målet, är en elektrisk krets fyllas i antingen via näsan deformation eller en digital omställning, vilket orsakar detonation.

Fördröjning

En del av effekterna tändrör, dröj tändrör inte detonera förrän en viss tid efter påverkan. Detta möjliggör för ökat upptag genom rustningar, den mekaniska kraft av skalet kan genomborra skrovet av målet före explosionen detonerar, för största möjliga interiör förstörelse.

Nära

Tankar med radio eller laser-kontrollerade tändrör mäta Avståndet till ett mål och detonera på ett fastställt urval möjliggör för detonation före nedslaget. Midair explosioner kan maximera ett drabbade området, och används ofta för antipersonella och icke-penetrerande vapen.

    Previous:nothing
    Next:digital voltmeter instruktioner
    
    Copyright © 2011 give2all.org