välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar robotdelar

Postad av : Camilla Näslund

Utan fancy maskiner eller flera miljarder dollar statsbidrag, skapa en robot av dina egna kan tyckas omöjligt själv, på grund av bristen på material. Men en ökande trend "technojunk" robot entusiaster har populariserade liten tid robotik butiker och räddade komponenter som de bästa källorna av delar för amatörer.
Genom att purposing trasiga elektronik eller köper bitar från hobby-specifika junkshops kan helgen Robo-krigare hitta alla bitar som de någonsin kommer att behöva för en bråkdel av det fulla priset.

Du behöver:
Omoderna eller trasig elektronik
. Internet.


1.
Riva sönder trasiga eller föråldrade elektronik som mobiltelefoner, dvd-spelare, datorer, personsökare, miniräknare, etc. Du hittar en veritabel buffé av sol celler, motorer, kraftkällor, ledningar, motstånd, kondensatorer och andra läckra godbitar för att bygga din mekaniska följeslagare. Se bara till att, i händelse av brutna elektronik, att "trasig" komponent inte är det du försöker rengöra från apparaten lik.
2.
Köp dina komponenter antingen isolerade eller i "kit" form från sajter som www. robotmarketplace. com och www. robotstore. com. Dessa hobby webbplatser erbjuder ett brett urval av bitar, delar, doodads och whatchamajiggers för alla tänkbara hem robot-projektet, och vanligtvis till rimliga priser. De erbjuder ofta man-guider på olika typer av robot konstruktioner, och ett forum för amatörer att diskutera problem och ställa frågor till varandra.
3.
Surfa på Internet forum för robot hobby sidor. Entusiaster är för alltid frågar varandra om den bästa platsen att söka efter billiga leveranser är, och du kan dra nytta av denna kunskap lika mycket som någon annan. Om det forum du finner verkar vara full av branschfolk men ingen frågar var man får tag delar, helt enkelt registrera dig för sajten (det är oftast gratis) och efter din fråga för de andra robo-thusiasts att svara.

    
    Copyright © 2011 give2all.org