välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

inomhus behandling för fågel kvalster

Postad av : Valon Istrefi

Bird kvalsterproblem i ett hem kan inträffa även utan närvaro av en sällskapsfåglar. Bird kvalster lämnar tomma fågelbon i slutet av våren och försommaren för att leta efter nya värdar. Den nya värdar visar sig ofta vara de åkande i en närliggande bostad

Fakta

Bird kvalster är mycket små och kan inte lätta att se utan förstoring. När ett hus är angripet, är det svårt att utrota kvalster.

Identifiering

Ett bra sätt att bekräfta om du har fågeln kvalster är att placera en kastrull med varmt, ångande vatten i mitten av ett mörkt rum. Placera en ljuskälla över pannan och lämnar rummet orörd under ett par timmar. När du kommer tillbaka bör du kunna se kvalster i vattnet med hjälp av ett förstoringsglas.

Förebyggande

Om du inte äger någon fåglar, fågel bevis ditt hem genom screening skorstenar, som omfattar bruten takfot, och trimning trädgrenar och lemmar som överhäng hemmet. Fågelägare bör använda plast eller metall voljärer att eliminera spalter som kan användas som gömställen.

Lösning

Den bästa behandlingen för ett hem är att ha det tält och desinficeras. Sällskapsfåglar bör tas till en veterinär för behandling och eventuella utomhus fåglar som har bosatt sig i ditt hem bör tas bort.

Överväganden

Ibland ha ett hem tältcamp för gasning är inte ett alternativ. Ett alternativ är att dimma hemmet. Foggers kan antingen vara termisk eller mycket låga volymer (UVL). Effektiviteten i fogger beror på de kemikalier som används, och ansökan måste upprepas efter sju dagar.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar partialtryck
    
    Copyright © 2011 give2all.org