välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

äventyr semestrar för 50 + singlar

Postad av : Valon Istrefi

I stället för att planera en resa och reser på egen hand, hitta en resa grupp för singlar 50 år och äldre. Många reser turer gör det deras mål att skapa äventyr och semester för människor i en viss åldersgrupp. Going med en grupp är ett säkert, bekvämt sätt att välja rätt äventyr för din stil och behov.

Äldste vandringar

Elder vandringar är riktade mot någon som är 50 år eller äldre. Äldste Treks begär att om du ta med en följeslagare att de är minst 18 år. Established in 1987, erbjuder äldste Treks en mängd äventyr till över 80 destinationer. Oavsett om du är intresserad av att ta ett 15-dagars resa till polcirkeln, se Hakband pingviner och utforska Shetlandsöarna, eller tillbringa fyra till 22 dagar att ta i den afrikanska kulturen i Sydafrika och Egypten, hittar du en mängd av äventyr. Varje resa har fått en utsedd aktivitetsnivå, allt från lätt till ansträngande.

Äldste vandringar
597 Markham St
Toronto, Ontario M6G 2L7
Kanada
(800) 741-7956
eldertreks. com

Walking the World

grundades 1987 och Walking the World leds av resor expert Ward Lüthi. Äventyr semester är inriktade mot någon 50 år eller äldre. Walking the World reser till ett antal kontinenter inklusive Nord Amerika, Europa och Sydamerika. Från att utforska regnskogen i Costa Rica till camping i Nepal, erbjuder detta rese grupp ett antal äventyr resor. Interagera med lokalbefolkningen, vandring och promenader är alla en del av varje resa. Walking the World listar aktivitetsnivån med rutten för varje resa. Boende under dina resor allt från bed and breakfast till hotell och värdshus.

Walking the World
PO Box 1186
Fort Collins, CO 80522
(970) 498-0500
walkingtheworld. com

Singles Travel Company

Singles Travel Company är en av de största singlar organisation i Förenta staterna. Koncernen erbjuder ett antal äventyr för singlar som är 50 år eller äldre. Main turer inkluderar att utforska Madrid Prado museet i Spanien, vandring och shopping på byarna i Inca territorium och snorkla och bada i Stilla havet i Hawaii. Boende i hela semester är mestadels hotell och semesteranläggningar. The Singles Travel Company är villig att para dig med en rumskompis under resan, men ett enda rum kan fås på begäran. The Singles Travel Company är anknutet till Travel rådgivare i Los Gatos.

Singles Travel Company
En uppdelning av Travel rådgivare i Los Gatos
56 N. Santa Cruz Ave.
Los Gatos, CA 95030
(888) 286-8687
singlestravelcompany. com

    
    Copyright © 2011 give2all.org