välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en laserljus

Postad av : Magnus Ekblad

Laserpekare har länge varit på marknaden. De har alltid varit populära på grund av deras särskilda användning, de skapar en stråle av rött svagt ljus. Det är speciellt användbart för presentationer, där du vill att signalera något i en bild eller en struktur utan att täcka resten av vyn. Du kan köpa laserpekare eller du kan göra dem själv

Du behöver:.
MiniMag ficklampa
. 16x DVD-enhet.
Skruvmejsel.
Laser bostad


1
ta bort alla skruvar från DVD-enheten och ta bort lådan. . Det är på plastbrickan där du placerar skivan. Du kommer att se alla hopfogats framför dig. Ta bort dioden från insidan av enheten genom att ta alla de små skruvar ut. Dioden är en liten pjäs som ser ut ungefär som en glödlampa. Hantera den med försiktighet eftersom den är ömtålig.
2.
Placera laserdiod bort från DVD-skivan i laser huset. För denna, matchar den positiva sidan av din diod med det positiva i huset och det negativa med sin partner också. Höljet bör ha tre hål: en negativ, en positiv och en som inte används.
3.
Demontera ficklampa. Ta bort den befintliga lampan, ringen och reflektorn. Borra i reflektorn så det har formen av laser bostäder. Montera allt som det var innan.
4.
Ladda ficklampa med AA-batterier.

Tips och varningar


  • Du kan använda denna laser för att skära igenom ballonger eller ljus matcher. Om du vill ha en laserpekare med mindre effekt, helt enkelt köpa en diod med lägre frekvens än den i DVD.
  • aldrig peka på någons ögon med denna laser. Du kan bränna ut näthinnan av ögonen och orsaka allvarlig skada eller till och med blindhet.
    Previous:nothing
    Next:avsaltning teknik
    
    Copyright © 2011 give2all.org