välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man beräknar transportband meter per minut

Postad av : Valon Istrefi

Cisco-Eagle, en tillverkare av transportörsystem, säger att "standard hastigheten för de flesta enhet som har hand transportörer är 65 FPM (fot per minut). Det är den genomsnittliga hastigheten en person går när den bär en u00A3 50 låda. Andra hastigheter, både snabbare och långsammare än 65 FPM, finns också. " Men ändå, om du inte tror att din transportör rör som snabbt kan du använda en annan ekvation. Denna ekvation kan du följa dina transportörer drift sedan beräkna-i fot per minut-hur snabb din transportör är i rörelse.

Du behöver:
Pencil
. Papper.
Stoppur.
. Calculator


1
Räkna antalet containrar -. Huruvida rutor fylls med godis eller flaskor fylls med juice-som upptar ena foten av transportband. Antecknar detta nummer med penna och papper.
2.
Välj en väl synlig punkt på sidan av transportbandet spåret (ramen för transportband, inte bältet) och gör en markering på sidan av bandet med en färg pinne. Detta är din referenspunkt. Räkna antalet containrar förbigående att referenspunkt i en minut och använda din stoppur och då minut. Anteckna antal containrar tillsammans med den tid du slutfört räkna.
3.
Dela det antal containrar som passerade din referenspunkt i en minut med antalet containrar som ockuperade en fot på det löpande bandet. Om tre containrar ockuperade ena foten av utrymme och 120 containrar passerade referensmärket på en minut, än 120 /3=40 meter per minut.

Tips och varningar


  • För att få en medelhastighet, observera bandet flera gånger om dagen.
  • Transportörer är farliga, med rörliga delar. När märkningen en referenspunkt på transportörens spåret, bör särskild försiktighet vidtas för att undvika att fånga en ärm, en hand eller en halsduk i rörliga delar av transportband.
    Previous:nothing
    Next:information om fågelbon
    
    Copyright © 2011 give2all.org