välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur rasen gräshoppor

Postad av : Annika Hultén

Gräshoppor kan vara en stor ersättning för syrsor i många reptiler "dieter, även avel dem är svårare och mer tidskrävande. För många djurägare är detta extra arbete väl värt det, som gräshoppor har fördelar jämfört med syrsor. Bortsett från att vara större än de flesta syrsor och därför bättre lämpad för större reptiler, gräshoppor har också fördelen av att inte frukta ljus. Detta innebär att gräshoppor är osannolikt att gömma sig under stenar eller i sprickor

Du behöver:.
20 liters akvarium med skärm topp.
Avbitartång.
Små längder på tråd.
Pappershanddukar.
Grenar.
Värmedyna.
Glödlampsljus.
Vivarium termometer.
Kruka.
Gräs eller vete.
Flat tallrik.
Kompostmaterial.
Tio par vuxna gräshoppor.
Behållare med lock.

Förbereda Enclosure


1.
Rengör och torka ett medelstort akvarium med monterad skärm topp. En 20-liters eller större akvarium bör passa.
2.
Upp ett hål stort nog att sätta handen igenom i toppen på skärmen, med avbitare. Behåll den kapade delen av skärmen och sätta på den igen, säkra med tråd. Detta kommer att skapa en liten dörr som kan tas bort när du behöver komma åt insidan av akvariet, och kommer att förhindra gräshoppor från att hoppa ut.
3.
Linje botten av behållaren med en enkel substrat för hushållspapper. Lägg filialer till kapslingen ge gräshopporna något att klättra på.
4.
Placera en värmedyna under höljet och anslut en glödlampa till toppen. Värmedynan kommer att behöva stanna på 24 timmar om dygnet, men ljuset är bara nödvändig under dagen.

Placera en vivarium termometer i lådan så att se till att du hålla en temperatur mellan 83 och 95 grader Fahrenheit.
5.
Placera vete eller klippa gräs med stammar i en liten burk med vatten och se till att gräset fyller hela burken. Placera burken med gräs eller vete i kammaren. Detta är den föda.
6.
Placera en flat tallrik i inneslutningen och fyll den med fuktig kompostmaterial. Det är där gräshopporna kommer att lägga sina ägg.

Avel Gräshoppor


1.
Köp din ursprungliga avel leverans av gräshoppor och placera dem i inneslutningen. Tio par vuxna borde räcka för att börja med.
2.
Observera gräshoppor att se när de lägger ägg. När du märker honorna har börjat lägga ägg paket, vänta en vecka och ta bort kompost substratet till en liten, lock behållaren och sätt tillbaka kompost i gräshoppa behållaren.
3.
Inkubera ägget skiften i den separata, täckt container vid samma temperatur de vuxna hålls, 83 till 95 grader Fahrenheit.
4.
Ta bort luckan efter ca 11 dagar, eller när du börjar märka äggen kläcks.
5.
Håll Hatchling gräshoppor skild från de vuxna tills de mognat, cirka tre till fyra veckor.

tips och varningar


  • Blöt en vävnad i en lösning av socker och vatten och placera den i inneslutningen. Detta förhindrar kannibalism.
  • Om gräset eller vete i din burk inte passar tätt, kan din gräshoppor hoppar i vattnet och drunknar.
    Previous:nothing
    Next:beskrivning av berggrunden
    
    Copyright © 2011 give2all.org