välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

östra lera sköldpadda livsmiljö

Postad av : Charlotte Wannberg

Den östra lera sköldpadda, vilket är ca 4 inches i längd, kräver ett särskilt livsmiljö att göra bra. Av denna anledning, som de arter som upplever en förlust av mycket av sin livsmiljö, sköldpaddan är utrotningshotad listor i delar av sitt ursprungliga sortiment

Du behöver:. .
Stjärnkartor
Ficklampa.

Geografi

Den östra lera Sköldpaddan har en geografisk räckvidd från Long Island söderut till spetsen på Florida och så långt västerut som centrala delar av Texas. Den har en närvaro i östra Oklahoma och så långt norrut i den västra delen av sitt sortiment som nordvästra Indiana, där ett fåtal kvar.

Funktioner

Sköldpaddan söker en damm, sjö eller älv miljö med ett stort antal vattenväxter, där botten är dyig och mjuk, och vattnet är långsamma.

Överväganden

Denna typ av sköldpadda överlever i både sött och bräckt vatten, vilket innebär att det kan bebo salta våtmarker och har populationer av öar utanför Atlantkusten.

Migration

När en period av torka eller ovanligt varmt väder torkar upp dess livsmiljö, vandrar den östra leran sköldpaddan över land tills den hittar något annat lämpligt organ för vatten där man ska bo. Om det misslyckas att hitta en ny livsmiljö, Burrows in den i lera och tillbringar sommaren i en semi-ide tillstånd.

Hibernation

De arter som passerar vintern i en håla under frost linje, vanligtvis i leran nära ett kärr, en damm eller träsk. Det kommer att påbörjas övervintring redan i september och återgå till verksamheten så sent som i maj på vissa ställen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org