välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en mobiltelefon täcka

Postad av : P-O Lennartsson

Mobiltelefoner är små och får plats i fickan eller väskan lätt. Men med nya telefoner som har lyxiga utseende avslutar de också kan repa eller blåmärke snabbt. Efter att ha betalat för telefonen som du vill hålla den i så bra skick som möjligt. Köpa en täcka från en telefon butik eller butik kan vara ganska dyrt. Försök att göra ett omslag som speglar din personlighet och gör ett uttalande om att inga affären täcka kan göra

Du behöver:.
Corduroy eller någon tjockt tyg
Sömnad krita.
Sax.
Needle.
Tråd.
Dekorationer, t. ex. bitar av filt, knappar eller trimma.


1.
Hitta en robust tyg som kommer att hålla din telefon från repor i fickan eller handväskan. Användning manchester istället för något tunn som bomull eller chiffong.
2.
Lägg tyget på ett plant underlag. Om den har ett tryck på båda sidorna, det spelar ingen roll hur du lägger tyget. Om den ena sidan är tryckt medan den andra sidan är inte, bör den utskrivna sidan vänd arbetsytan.
3.
Placera din sida telefonens skärm ner på tyget. Spåra runt telefonen med krita, vilket ger en extra 1 /2 tum på varje sida för fåll.
4.
Vik tyget på längden. Spårning som du gjort borde vara på toppen av ena sidan av det vikta tyget. Klipp längs de krita linjerna var noga med att lämna det u00BD tum för Hemming. När du är klar, kommer du att ha två identiska delar.
5.
Lägg bitar ovanpå varandra med den tryckta eller yttre sidan mot i. Trä nålen med antingen matchande tråd eller kontrasterande tråd som kompletterar tyget.
6.
Använd en liten rakstygn 1 /2 tum från kanterna och sy fast två bitar tillsammans med början i det övre högra hörnet. Pass nålen in och ut ur tyget och se till att sömmarna har samma längder. Du är bara att sy två långa sidor och botten, lämnar den övre öppna.
7.
Sätt telefonen i hållaren när du har sytt den sista sidan. Kontrollera om telefonen passar fallet perfekt.
8.
Stoppa kanterna på toppen bitar över och nederkant dem, liksom.
9.
Vänd fall ut till höger. Stick in fingrarna i hörnen för att driva tyget hörn.
10.
Dekorera fallet med klädsel, knappar eller filt. Sy dekorationer på ärendet för att säkra dem så att de inte faller ut.

Tips och varningar


  • ett par fall så att du kan ha luckor som matcha dina kläder.
  • En cover är inte skydd mot misskötsel och släppa telefonen.
    Previous:nothing
    Next:fluorväte använder
    
    Copyright © 2011 give2all.org