välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Petoskey, spår Michigan cykel

Postad av : Charlotte Wannberg

Petoskey, Michigan, är en nordlig Michigan City ligger på Lilla Traverse Bay i Lake Michigan. Den erbjuder en uppsjö av friluftsliv aktiviteter, inklusive en rad cykelleder. Bike ryttare kan utforska naturen i Michigan genom skogar och erfarenhet fantastisk utsikt över Lake Michigan på stigar som går längs vattnet.

Petoskey-Mackinaw City Trail

Petoskey-Mackinaw City Trail är en 35-mil spår att går från Petoskey till Mackinaw City. Det går genom en rad städer, däribland Alanson, Pellston, Conway, Levering och Oden. Den går också längs Carp Lake. Leden slutar vid Department of Natural Resources Trailhead i Mackinaw City. Leden består huvudsakligen av smuts, sten och järnväg ballast. Vissa områden av leden är släta, medan andra gör ett problem! För cyklister. Leden avsnitten kring Carp Lake och Mackinaw City funktionen i närheten lokala vägar som cyklister kan utforska utanför leden. Några av de lokala vägarna ansluter till andra Michigan cykelleder, såsom Gaylord-Mackinaw City Trail.

Little Traverse Wheelway

The Little Traverse Wheelway är en 23-kilometer spår som går från Charlevoix till Harbor Springs. Enligt Top of Michigan Trails rådet är det till vardags benämnt "cykelvägen" av lokalbefolkningen. Leden är i allmänhet ägnas åt cykling, promenader och liknande verksamhet. Den består främst av asfalt. Den del av leden som ligger mellan Bayfront Park och Petoskey State Park nära följer sökvägen till den ursprungliga Little Traverse Wheelway, som sträckte sig från Petoskey till Harbor Springs i det sena 19th century. Leden har också en grind vid Bayfront Park East End som är mycket lik den ursprungliga porten som var beläget i samma område.

North Country Trail

North Country Trail går genom sju stater över 4. 600 miles. Den har detaljerade kartor som ger korta beskrivningar av varje avsnitt av leden. Leden går genom Petoskey från St Ignace, Michigan. Detta avsnitt av leden går genom skog och landsbygd jordbruksmark. Leden går genom Petoskey State Park och ansluter sig till närliggande cykelvägen. St Ignace till Petoskey segment är 71,5 miles lång och är i allmänhet en dedikerad spår, med vissa väg områden.

Petoskey State Park

Petoskey State Park ligger på den norra delen av Little Traverse Bay mellan Petoskey och Harbor Springs. Den består av ca 303 tunnland park territorium. Hotellet är beläget nära parken är en stenlagd cykelväg som ansluter Petoskey och Harbor Springs.

    
    Copyright © 2011 give2all.org