välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Texas junior sportfiskare "händelser

Postad av : Charlotte Wannberg

Texas Junior Sportfiskare är en ideell organisation med säte i Arlington, Texas. Dess uppdrag är att lära ungdomar om fiske och djurliv, främja bevarandet och utnyttjandet av naturen och bygga relationer med det omgivande samhället. Organisationen har ett antal evenemang under hela året på platser över hela delstaten Texas. Här är bara några av dessa händelser.

Texas Junior Fiskare staten Championship Tournament

Varje sommar Texas Junior Sportfiskare har en turnering delstatsmästerskapet att kronan unga sportfiskare för dragande i den tyngsta fisken. Turneringen är uppdelad i tre åldersgrupper: de Piggy Abborre divisionen, till mellan 4 och 6, de små yngel divisionen, för åldrarna 7 till 12, och Junior Fiskare divisionen, för åldrarna 13 till 17. Varje deltagare får lämna in en flundra, en kungsfisk och en fläckig öring. Domarna väljer en fisk från varje art som de tyngsta och tilldela tre sportfiskare i varje kategori. Den totala vinnaren i varje åldersgrupp division bestäms genom att den sammanlagda vikten av varje av de tre fisk de skickar in för bedömning. 2010 års sommar Evenemanget ägde rum på South Padre Island, som ligger i Lower Laguna Madre, men den brukar ändras platser från år till år. Kontrollera Texas Junior Sportfiskarna hemsida under sommaren för platsen. Anmälningsavgiften är $ 50 per person för små yngel och Junior Sportfiskare divisioner och $ 25 för de i Piggy Abborre divisionen.

Holland Lake Park

Texas Junior sportfiskare har också haft spelningar på Holland Lake Park, som är strax utanför Weatherford, nära Fort Worth. Park personal och Texas Junior Fiskare lager Holland Lake med hundratals kanaler mal för sportfiskare under 16 för att fånga och presentera den längsta en till domare. Varje deltagare kan vinna en dörr pris på eventet.

Catch Tank

En av de mer populära evenemang är Catch Tank. Catch Tank är en 30-tums djup, 30-fots genom 30-fots vattentank som rymmer upp till 700 pounds av fisk. Texas Junior sportfiskare har värd Catch Tank evenemang i hela Texas till åtnjutande av många unga sportfiskare och deras familjer. Tanken rymmer upp till 15 personer fisket på en gång. Texas Junior Sportfiskare personalen är närvarande hela tiden för säkerhet. Personalen kommer också att ge all den utrustning och krävs bete.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar ström hastighet
    
    Copyright © 2011 give2all.org