välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur data graf väder

Postad av : Magnus Ekblad

Om du är besatt av The Weather Channel och trollbunden av meteorologi trender, ta din fascination med vädret ett steg längre. Track vädret i din bakgård. Spela in data och följa trender i väder över tid med enkla väder grafer. Bli din egen expert väder med några enkla verktyg väder inspelning och grafer

Du behöver:.
Termometer
Barometer.
Windsock.
Mason's hygrometer.
Graphing papper.
Linjal linjalen.


1.
Sätt upp en väderstation utanför med en termometer för att mäta temperatur. Använd en barometer för att bestämma barometertryck och en regnmätare för att mäta regn eller snöfall. Använd en Windsock att mäta vinden, och en Masons Hygrometer för att mäta fukt.
2.
Konstatera och registrera data av väderstationen med jämna mellanrum. Använd rutat papper för att spåra väder. Märk det mått du tar ner den vänstra sidan av papperet, som temperatur eller lufttryck. Skriv datum och tid längst upp på papperet. Spela in dina mätningar under dagen.
3.
Skapa diagrammet efter att du har ett par punkter. Rita x-och y-axeln. Använd x-axeln-den horisontella en-för att markera datumen. Gör varje linje på y-axeln står för en ökande mätintervallet. Se datainsamlingen blad för att hitta den temperatur som på ett visst datum. Markera temperaturen för varje dag med en punkt. Använd linjal för att rita en linje som förbinder punkter över grafen. Gör ett nytt diagram för lufttryck, luftfuktighet och regn eller snöfall.

    Previous:nothing
    Next:Texas junior sportfiskare "händelser
    
    Copyright © 2011 give2all.org