välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vindkraftverk specifikationer

Postad av : Annika Hultén

Vindkraftverk består vanligen av en rotor vane som roterar på grund av påverkan av vind, vilket genererar elektricitet. Vindkraftverk kan läggas till hus för att generera el till ett hem eller kan placeras på avlägsna platser och generera elektricitet till ett elnät. Vindkraftverk specifikationer beskriva särskilt information om ett visst vindkraftverk.

Turbin Typ

Turbinen typ hänvisas till de särskilda stil med en turbin. Det finns två grundläggande typer av vindkraftverk: horisontella och vertikala. Rotorn av övergripande turbin är parallellt med marken. I vertikala vindkraftverk rotorn är vinkelrät mot marken. Det finns två typer av vinkelräta rotor design: Savonius och Giromill /Darrieus vertikala axeln vindkraftverk. Den äldre, mer vanliga, och mer bekant vindkraftverk design är den horisontella axeln vindkraftverket.

Uteffekt

En central fråga för vindkraftverk är deras effekt. På grund av arten av vindkraft blir den utstrålade effekten av eventuella vindkraftverk varierar med hastigheten av vindkraft på den plats där turbinen är belägen.

Product Life

Precis som med någon del av makten generations infrastruktur har hänsyn tas till den tid produkten kan förväntas pågå. Vindkraftverk är inget undantag. De flesta vindkraftverk har en livslängd på cirka 20 år.

Generator

Den exakta utformningen av generatorn är en annan viktig specifikation för vindkraftverk. Många vindkraftverk använda permanentmagneter generatorer som inte använder penslar eller fiskeredskap och därmed är mycket effektiv på att producera el. Permanent magnet generatorer är konstruerade för att producera stora mängder energi med låga nivåer av rotation.

Rotor

Rotorn, som är den del av ett vindkraftverk som bildar "segel" av en väderkvarn, en avgörande komponent i vindkraftverk. Rotorn kan vara av formsprutad plast, eller metall, eller plast med stöd av en metallram.

Maximal frekvens

Den högsta frekvens av ett vindkraftverk avses maximalt antal gånger vindkraftverket kan rotera . Vindkraftverket kommer inte nödvändigtvis alltid rotera vid denna frekvens.

    Previous:nothing
    Next:hur man ska lösa makt på ett mikroskop
    
    Copyright © 2011 give2all.org