välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man tråd en T1-linje

Postad av : Charlotte Wannberg

En T1 signal bär 1,544 megabits av information, vanligtvis under en balanserad, två ledare 130 ohm kabeln. En T1-linje bär T1-signaler i två riktningar med fyra ledare. Varje T1 enhet har en sända ut signaler och tar emot signal. De två ledare för sändnings-signalen, med beteckningen "S" och "R", förvandlas till en emot signal under överföringen, och sedan bli utsedda "T1" och "R1" på den motsatta terminalen. Den hårdvara du använder för att ansluta en T1-linje till en enhet beror helt på enheten. Du måste veta hur att fästa någon typ av kontakt, inklusive crimp eller lödning, för att koppla en T1-linje

Du behöver:. .
Electronic Technician verktyg
Anslutning (ar).


1.
Identifiera trådarna på T1 signal du vill koppla till din utrustning. Urskilja vilka två ledare bär signalen komma till dig och som kommer att acceptera den signal som ska överföras till den andra änden.
2.
Identifiera den punkt där din signal ansluter till ditt T1 enhet. Detta kan vara en RJ-45, DB-9, DB-25, USB, en tråd-wrap terminal eller en lödanslutning.
3.
Välj en kontakt kompatibel med T1 enheten och väljer sedan verktyg för att göra anslutningen. Detta kan vara en RJ-45 kontakt som behöver ett särskilt pressverktyg, en kabel som behöver löda anslutningar eller valfritt antal andra elektroniska ansluta hårdvara.
4.
Anslut de två ledningarna från produktionen av dig T1 enhet till två trådar av det medium som kommer att bära den till andra änden. Anslut de två kablarna från medium som bär signalen från den andra änden till ingången på din enhet T1.

tips och varningar


  • Förväxla inte T och R utseende av trådar av sändaren med begreppen "överföra" och "emot". Och blanda inte ihop T1 tråd av få med begreppet T1 själv. Användning av T och R för vajer beteckningar kommer från det gamla telefonjack att operatörerna används som hade en "Tips" för en ledare och en "Ring" för de andra. Terminologin överlevde att skilja de två kablarna från varandra.
  • Använd skärmad ledning att förhindra störningar på T1-linje.
    Previous:nothing
    Next:vad var dephlogisticated luft?
    
    Copyright © 2011 give2all.org