välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är syftet med soldrivna busskurer?

Postad av : Magnus Ekblad

Soldrivna busshållplats skyddsrum använda solenergi för att driva belysning och elektriska skyltar. Solenergi samlas under dagen och lagras i batterier

Funktioner

Soldriven busskurer har solpaneler monterade på dem eller, i fråga om senare versioner, inbyggd i deras konstruktion. Panelerna använder speciella kiselföreningar att omvandla solljus till elektricitet. Vissa härbärgen har ljussensorer så att lamporna bara vända på när det är mörkt eller rörelsesensorer så att lamporna är bara på när folk använder skydd.

Missuppfattningar

När soldrivna busskurer införs i områden som ser en hel del moln och regn, människor är ofta tveksamma till om de kommer att fungera korrekt. Moderna solceller behöver inte direkt solljus, dock. De kan producera tillräckligt med makt för att adekvat tända en busskur, även i områden där direkt solsken är mindre lättillgängliga.

Fördelar

Soldriven belysning är en bra lösning för skydd busshållplats som är på avlägsna platser där det är svårt att ansluta dem till elnätet nätet. De sparar också energi. Många kvinnojour tillverkare erbjuder en sol alternativ.

    Previous:nothing
    Next:hur man tråd en T1-linje
    
    Copyright © 2011 give2all.org