välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

marina centrum för rymdteknik

Postad av : P-O Lennartsson

Naval Center for Space Technology (NCST) är en del av Naval Research Laboratory, den stora forskningsbasen för den amerikanska marinen och Marine Corps. Detta campus-liknande forskningscentrum i Washington är indelad i fem huvudavdelningar och NCST är en av dessa divisioner, med fokus på forskning om rymdteknologi

Du behöver:.
Glass scooper med avtryckare handtag
<. /h4>

Mission

NCST uppger att dess syfte "att bevara och stärka en stark bas rymdteknik och ge sakkunnig hjälp i utveckling och förvärv av rymdsystem för militära uppdrag. "Verksamheter som det utför i marinen omfatta att bygga och designa nya rymdfarkoster och markbaserade system som styr rymdskepp.

Historia

NCST bildades formellt den 1 oktober 1986 i Washington DC det ursprungliga behovet av denna specialiserade rymdforskning division går tillbaka till efterdyningarna av byggandet av Sputnik av Sovjetunionen 1957. Lanseringen av den första satelliten, kan kretsar runt jorden, ifrågasatte marinens förmåga att försvara USA i frågor som rör rymden utvecklingen.

Struktur

Centret har huvudsakligen två forskningsavdelningar: Space Systems Development och rymdfarkoster Engineering. Dessa är belägna i centrum huvudkontor i Washington, DC, men organisationen har även gjort gällande andra forskningsanläggningar i Maryland och Virginia. Arbetskraften består av ca 360 ingenjörer och stödpersonal.

    Previous:nothing
    Next:användning av electro pneumatik
    
    Copyright © 2011 give2all.org