välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

GE glödlampa specifikationer

Postad av : Camilla Näslund

General Electric (GE) har sina rötter i uppfinnaren av glödlampan, Thomas Edison. Grundande GE 1876, testade Edison framgångsrikt den första glödlampan den 21 oktober 1879, och därifrån han och hans efterträdare har tagit den uppfinningen och byggde ett företag som nu tillverkar många typer av glödlampor. GE fortsätter att utveckla och marknadsföra den senaste tekniken och innovationer inom belysning, vilket återspeglas i specifikationerna för sina glödlampor.

Fått Life

Denna specifikation av GE informerar konsumenten om den beräknade livslängden för en glödlampa, eller hur lång tid det kommer att fortsätta att producera ljus. För en grundläggande glöd 100-watts glödlampa, listor GE 750 timmar av nominellt liv. Glödlampor kan ha längre liv, med lång livslängd 57-watts glödlampa betyg 1. 500 timmar. Jämför dessa betyg liv med en halogen 100-watts glödlampa, som har en nominell livslängd på 3. 000 timmar. Den kompaktlysrör (CFL) lökar har en mycket längre livslängd, med en energi smart 15-watts glödlampa med betyget 8. 000 timmar.

Lumen

En specifikation för lumen motsvarar den mängd ljus som produceras av glödlampan, som är uttryckt som initial lumen, eller mängden ljus under de första 100 timmars drift, och som innebär lumen för lågenergilampor, mängden ljus under den tid lampan. Den grundläggande glödande 100-watts glödlampa har en initial lumens betyget 1. 710, jämfört med den grundläggande 100-watts halogenlampa med 1. 400. Den långa livslängden 57-watts glödlampa: s specifikation för första lumen är 765, medan CFL Energy Smart 15-watts glödlampa på 800 ursprungliga lumen och 640 lumen innebär.

Watts

watt specifikationen definierar hur mycket elektrisk energi glödlampa använder. GE glödlampor varierar från 100-watts glödlampor och halogenlampor till den 9-watts Energy Smart CFL glödlampa. Den låga watt för Energy Smart CFL lökar förklarar energibesparingar från användningen av dessa lökar.

    Previous:nothing
    Next:Hur konvertera linjära fot till meter
    
    Copyright © 2011 give2all.org