välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

koks experiment

Postad av : Jan-Olof Stoor

I åratal har det mänskliga sinnet skapas framgång och misslyckande, men längs vägen har en del roliga experiment kommer från några av de mest kreativa hjärnor. Coke, en favorit läsk bland miljontals människor, har varit föremål för många försök för sitt stora utbud av användningsområden

Du behöver:. .
Tom äggkartong (återvunnet papper /kartong slag)
Vax.
Kutterspån /sågspån.
Torktumlare ludd.

Diet Coke + Mentos=Eruption

En av de vanligaste av experiment är lätt att göra. Helt enkelt öppna en flaska Diet Coke, droppe i en Mentos godis och titta på vulkanen börjar. Vissa människor har sett resultat så mycket som 15 meter upp i luften.

Batteri Korrosion

En av de enklaste av experiment är med ett bilbatteri. Vi vet alla från tid till att syra och korrosion bygger upp runt kabeln kontakter, vilket ger en SKORPARTAD vit /gulaktig pudrig ämne. Om du häller cola över anslutningarna och använd en stålborste, kommer du se hur lätt anslutningarna blir blanka och fria från korrosion igen.

Rengöring Bränt Pots

Ta en bränd kastrull, häll i Coca Cola och låt det koka . Som Coke kommer till en koka. ta en mjuk skurborste och börja arbeta den i små cirklar. Du bör långsamt se den brända rester börjar lösas upp och pannan blir ren igen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org