välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

uppfödning av kycklingar för konsumtion

Postad av : Jeanette Morales

Uppfödning av kycklingar för konsumtion är ett ekonomiskt och hälsosamt sätt att ge kött och ägg för din familj. Du som vårdgivare och köttet processor, vet att produkten är färsk, frisk och fri från kemikalier och tillväxthormoner. Hur kycklingarna föds upp, sköts och slaktas är alla under din kontroll

Du behöver:.
Blotta ögat eller teleskop
. kompass.

Förvärv Kycklingar

Om du köper kycklingar att öka för första gången, har du två alternativ. Du kan köpa fullvuxna fåglar, varav vaccination historia och om kapaciteten är kända. Du kan också köpa baby kycklingar, som kommer att kräva vård för de första åtta veckorna. Hursomhelst, om du vill att vuxna höns att producera befruktade ägg för att återbefolka flocken efter dig slaktare, behöver du minst en tupp.

Köttraser

Det är viktigt när uppfödning av kycklingar för konsumtion av köttet att Välj en ras som växer snabbt och ekonomiskt att foder, samtidigt som en hög livability. De flesta köttraser säljs av kläckerier i dag är hybrider inklusive Cornish rock, Cornish rosterier och Cornish höns spel. Raser såsom Sussex och Plymouth stenar, är tillräckligt stora för köttproduktion, och lägga ägg ganska bra också. Vit leghorns, produktion rött och gyllene kometer är bra ägg-lager. De kan ätas till kött, men det är inte så ekonomisk som att välja en hybrid för ändamålet.

Hålla

Kycklingar kräva någon typ av hus eller Coop. Det bör vara tillräckligt stora för dem att flytta runt och för att enkelt rengöra. Det bör vara dragfri och erbjuda skydd mot regn och extrema temperaturer. Det bör också finnas utrymme för att bygga bo och vila. Kyckling coops bör hållas rena för att förhindra sjukdom. Kycklingar kräver också färskt, rent vatten. Vad du mata din kycklingar beror på deras ålder, och om de är om ägg eller höjs för kött. Andra än kommersiella flöden, kycklingar äter grönt och gräsklipp, liksom klipp bord såsom bröd och bladgrönsaker

styckning

Enligt "The joy of Keeping Kycklingar:. The Ultimate Guide för att höja fjäderfä för Fun och vinst "av Jennifer Megyesi, trygga en kyckling med en dödande kon innan slakten den är effektiv och mindre stressande för fågeln. Det skyddar köttet på vingarna och lår från blåmärken, och håller halsen på plats medan blodet utvisas. När säkras i en kon eller genom att binda ihop benen, får fågeln avlivas genom att skjuta den i huvudet med en . 22, eller genom skärning av stora halsvenen med en vass kniv. Håll fågeln tills det stillbilder, än hänga tills det blöder ut. Ta bort konen och doppa kycklingen i en gryta med varmt vatten för att skålla den och tillåter dig att wet-plocka fjädrar, början på vingarna, sedan axlar, rygg, nacke, bröst och ben, slutar med låren. Skölj kycklingen och ta bort luftstrupe, beskära och hals. Avlägsna olja säckar på svansen och öppna bukhålan att ta bort organ. Rädda lever, muskelmage och hjärta för lager, om du vill.

Lagra

Efter styckning bör kycklingarna kylas innan den är beredd för förvaring. Åldrande köttet också tenderizes det. Kycklingar kan frysas hela, i halvor eller fjärdedelar. Frysa kyckling helhet kommer att minska frysbränna Om du lagrar köttet i mer än två månader. Dubbel förpackning med frys papper kommer också att hjälpa. Ett Cryo-vac maskin är ännu bättre. Kom ihåg att tina och laga din kycklingkött ordentligt när det är dags.

    
    Copyright © 2011 give2all.org