välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur är bladguld görs?

Postad av : Valon Istrefi

Att Bars

För att få den vackra guld bläddrade som förskönar kyrkor, konstverk och dekorativa pjäser, måste massivt guld först smältas i en vätska. Detta görs i en särskild hög värme ugn. I sin flytande form är guld blandas med spår metaller såsom koppar och silver att ge den extra styrka. Den smälta metallen är porer i gjutformar att bilda 2-oz. barer.

trycka på

Efter barer bildas, de matas in i en press och köra mellan rullarna. Eftersom guld är en mjuk metall, det blir en fast band. Dessa band är skuren i 150 mindre bitar.

Hammering

små bitar av band är hamrade hand för minst 980 gånger. Den pocess växlar mellan uppvärmning av guld för att mjuka upp den och hamra tills det är 120 mm med 120 mm och mellan 0,025 och 0,028 mm tjock. Detta arbetsintensiva processen inte kan återges med maskiner och kräver en hantverkare öga för framgång. ,

Finishing

När bladet är rätt tjocklek skärs det i ark kallas spill. De spill värms att utöka dem, och sedan tunna blad av svart papper är skiktade mellan lakanen av guld. Guld och svart papper är hamrade två gånger genom maskinen. Vid denna punkt, är bladen så tunn att den bara kan hanteras med hjälp av en fjäder att flytta den. Den bladguld är förpackad och är redo att användas i konstverk, arkitektoniska accenter och tavelramar.

    
    Copyright © 2011 give2all.org