välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man monterar rådjur horn hemma

Postad av : Magnus Ekblad

Om du var framgångsrik i jakten ett rådjur och vill visa hornen, kanske du vill ha tillfredsställande montera horn på egen hand-och spara konservator arvode. Med rätt verktyg kan monteras hjort horn ske hemma på en eftermiddag

Du behöver:. .
Ek 1-tum med 8-tums planka
Jigsaw.
Sandpapper.
Rådjur horn.
Borrmaskin.
Kraftigt skruvar.
Älgskinn eller läder.
Metal nubb.


1.
Förbered monteringen ombord. Köp en 1-tums med 8-tums planka från en järnaffär eller timmer gården. Med hjälp av en blyertspenna, spår den form du vill att monteras ombord ska kunna -. Ovaler, diamanter eller böjda former plack är populära val
2
Klipp ut montering styrelsen form med. sticksåg. Om du inte har använt ett pussel innan, har någon på järnaffär eller en vän som är erfaren med sticksågar klipp ut för dig. Sticksågar kan vara farliga om de används felaktigt.
3.
Sand kanterna på montering styrelse med sandpapper och rock med polyuretan. Låt polyuretan torka i minst 24 timmar.
4.
Borra rådjur horn direkt vid basen av varje horn in i träet montera dem med hjälp tunga skruvar.
5.
Klipp ut en liten fyrkant av älgskinn eller läder som är stor nog att gömma basen av hovar, eller skallen plattan. Wrap lädret tätt runt skallen plattan och tack på plats med metall eller mässing möbler nubb.

Tips och varningar


  • Om päls och hud är fortfarande knutna till horn , koka dem för att rengöra dem innan du startar monteringen processen.
  • Använd inte en sticksåg om du inte är erfaren.
    
    Copyright © 2011 give2all.org