välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder magneter

Postad av : Camilla Näslund

Magneter är praktiska prylar som du kan använda i många sätt. De är också billiga och finns i olika storlekar. De gör fina presenter till personer som du vill komma ihåg när du är på semester, som medarbetare och casual vänner. Kylskåpsmagneter är den vanligaste typen. Det finns dock andra typer av magneter som du kan använda. Söker magneter är ett roligt tidsfördriv och kan vara så intressant som att använda magneter
1.
Samla magneter för att visas på ditt kylskåp. Shopping för olika och intressanta magneter är ett sätt att använda magneter. Många magneter har uttalanden och kan skildra olika delar av landet eller olika attraktioner du kan besöka. Du kan lägga till i samlingen varje gång du tar en semester eller tjänsteresa.
2.
Använd magneter för att hitta saker du har sjunkit. Om du spiller en korg med nålar eller en burk av spik, använd en magnet för att plocka upp dem i stället plocka upp dem med fingrarna och risken att skada dig själv.
3.
Håll objekt på plats med en magnet. Du kan inte bara använda magneter för att hålla bilder eller anteckningar på plats på ditt kylskåp eller på metallskåp-såsom ett arkivskåp på jobbet eller i ditt hemmakontor-men du kan också använda dem för att hålla vinyl-plåtar över din luftkonditionering ventiler för att hjälpa till i ditt hem uppvärmning.
4.
Hitta en magnetiserad styrelse och använda den som en anslagstavla. Använd magneter för att hålla allt på plats i stället för att använda kartnålar, nubb eller tejp. Detta gör inte bara en snyggare display men det är också ett trevligt sätt att visa magneter du har.
5.
Leta upp en plåtskåp att använda i din verkstad och magneter använder för att hålla ritningar eller bilder på projekt du arbetar med. Det är lätt att förlägga de viktiga papper som du kan behöva när du är mitt i ett projekt. Med en magnet för att hålla ned allt, behöver du inte oroa dig saknas en viktig del.
6.
Köpa en platt bit metall som du kan sätta på toppen av din skrivbord. Använd magneter inte bara att hålla den på plats utan också att hålla papper. Detta är särskilt användbart om du använder en fläkt på kontoret, fläkten inte blåser tidningarna runt.

tips och varningar


  • När du arbetar på ett hus projekt kan du använda magneter för att hitta metallreglar i väggarna.
    
    Copyright © 2011 give2all.org