välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur får man en skinka licens radiooperatör

Postad av : Valon Istrefi

Amatörradio kan vara en rolig och givande hobby. Det kan vara ett annat bra sätt att nå ut till människor över hela världen. Nedan kommer jag att illustrera exakt hur du går att nå din Amatörradio operatörslicens

Du behöver:.
Practice Tests
. . Kod Lakan


1
Bestäm vilken typ av Amatörradio licens du vill ha: Tekniker, Allmänt, eller Extra. Varje licens har sina egna specifikationer. Om du inte är intresserad av att lära koden och sedan gå till Technician. Men om du vill använda koden och sedan kan du välja Allmän eller Extra, som kräver en 5 minuters kodning test. En tekniker licens tillåter dig att använda FM 2-vägs radio och repeatrar på VHF och UHF-banden. Det kan du också skicka data, TV-signaler, eller använda Amateur Radio kretsar rymdfarkoster.
2.
Studie för provningen. Det finns 3 bra sätt att studera för dina 55 fråga examen. Varav en är att ta en klass. Dessa är ofta erbjuds av lokala radio klubbar, högskolor eller andra skolor. Självstudier är ett annat alternativ. På internet kan du enkelt hitta guider och tester prov för att hjälpa dig att studera för testet. En stor bok för studien är: "Nu du pratar! Allt du behöver för att få ditt första Ham Radio License ", utgiven av American Radio Relay League (ARRL). Denna bok kan beställas på nätet för ungefär $ 19,00 genom att besöka deras hemsida: http://www. arrl. org. Det sista alternativet är att bara vara ett Know-it-all. Personer som har bakgrund i elektronik vet ofta de flesta teorier och min enda behovet att se över FCC: s regler och föreskrifter
3
Läs Morse Code:. . Detta steg är valfritt om du bara tänker att få din Tekniker licens. Om du vill lära Morse kod, prova börjar med 5 ord per minut tester. Detta kan vanligtvis ske genom att studera i ca 15 minuter varje kväll för ca 2 eller 3 veckor. Genom att skicka din kodning test får du tillgång till tal över 10 meter band, vilket ger dig hela världen kommunikation.
4.
Hitta en plats att ta din examen. När du är redo och vet all information och kan koda på 5wpm (valfritt) du är redo att ta ditt test. Tester ges av frivilliga granskare en mindre avgift kommer att debiteras för att ta provet. Du kanske vill ställa en lokal skinka om de känner till ett test webbplats eller du kan söka i databasen tentamen webbplats, som tillhandahålls av ARRL.
5.
Pass ditt test! Gå till din testwebbplatsen vid angiven tid och passerar ditt test.

Tips och varningar


  • Tala med lokala Amatörradio överföringssystemen för tips om drift, installation, och ta din examen.
    Previous:nothing
    Next:om djurens fotspår
    
    Copyright © 2011 give2all.org