välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om djurens fotspår

Postad av : Magnus Ekblad

Du kanske frågar dig själv vad finns det att veta om djur fotspår och varför skulle någon någonsin vilja veta om dem? Här lär du dig alla dessa saker plus hur man identifierar vilken typ av djur en fot print tillhör

Betydelse

Det främsta skälet att någon skulle vilja veta om djurens fotspår skulle vara för trädgårdsskötsel. Någon som har några erfarenheter trädgårdsarbete vet att ofta kommer du att få jobbiga djur i din trädgård och de kommer att förstöra alla växter, så att veta vem den skyldige är kan vara till stor hjälp.
också identifiera fotspår medan på en vandring eller campingtur skulle kunna rädda ditt liv-om foten ut tillhör ett rovdjur som en puma

Fördelar

Om du kan identifiera en. djur fot skriva ut, då kan du räkna ut vilken typ av djur är att få i din trädgård och kommer att kunna lista ut hur man bli av med oavsett vilken typ av djur är i din trädgård. Eller om du märker djur fotspår innan trädgårdsarbete, då kan du ta reda på vilken typ av växter som djur äter och sedan undvika att använda denna anläggning.

Typer

Det finns många typer av djur som gillar att leka genom trädgårdar och antingen förstöra dem eller mumsa på dem. Några av de vanligaste djuren som finns förstör dina växter omfatta hundar, katter, kaniner, möss, ekorrar, tvättbjörn och opossum.

Funktioner

. Om ditt djur fot ut har fyra tår på alla sina spår, sedan din skadedjur är sannolikt antingen en hund, katt eller kanin. Kaniner har långa, tunna fotavtryck, medan hundar och katter har mer runda fotavtryck.
Tala om skillnaden mellan en katt och hund fot skriva ut är inte svårt heller. Katter kan återta sina klor, och när de går, klorna är inte ute. Detta betyder att för en katt du helt enkelt ser tass och de fyra tårna. Hundar behöver dra inte sina klor, så deras fot print kommer troligen att ha små prickar ovanför tårna där klorna lämna ett märke.

Identifiering

Om ditt djur fotspår har fem tår och du har beslutat att det är en gnagare, sedan din bästa insats är att titta upp vad foten utskrifter av möss, tvättbjörn, opossum, skunkar och ekorrar ser ut som antingen online eller på bibliotek (se Resurser nedan).

    Previous:nothing
    Next:varför grön energi frågor
    
    Copyright © 2011 give2all.org