välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör ett däck tråg

Postad av : Jeanette Morales

Korrekt vattning och skötsel av boskap och andra stora djur är avgörande för deras välbefinnande. Djur som hålls i hägn, fält eller inhägnader ofta är i behov av en konstgjord vattenkälla för att ge adekvat vätsketillförsel. Turning gamla däck till utrustning som behövs för djurskötsel är en form av återvinning som gynnar jorden och djuren att fylla den

Du behöver:.
Stor lastbil eller traktor däck bort från fälgen
Motorsåg.
Blandad cement redo att hälla.
PVC-rör.
Stos.
Cap för PVC-rör.
Kniv.


1.
Skär av sidovägg på ena sidan av dina däck med hjälp av en motorsåg.
2.
Place dina däck på önskat område med den skurna sidan uppåt. Området skall vara nära ett gängat väl eller andra vatten uttag som finns tillgängligt att köra en vattenförsörjning till din tråg.
3.
Häll din cement att täcka botten område i däcket och marken. Fyll öppningen och täcker väggen gummi sidan av däcket. Låt cement torka.
4.
Installera ett avlopp vid en punkt längs vad som nu är botten av däcket genom att sticka in en bit av det utjämnade PVC-rör. Skär ett hål något mindre än PVC-rör. Tvinga PVC-röret genom hålet, med utjämnade slutet utåt för att bilda en tät naturlig försegling.
5.
Kör en bit PVC-rör från ditt vatten källan till direkt över ditt tråg. Installera en tapp på slutet för att styra vattenflödet.
6.
Fyll tråg med vatten.

Tips och varningar


  • Välj ett PVC mössa som skruvar vidare. Detta gör bort för dränering vid behov.
  • Läs instruktionerna på konkreta noga för torktider. Betongen måste slutföra den första etappen av torka innan vatten tillsätts till tråget.
    
    Copyright © 2011 give2all.org