välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

livscykel den Rödstjärtad hök

Postad av : Camilla Näslund

Hawks tillhör kategorin av fåglar som kallas rovfåglar (rovfåglar). Rovfåglar har vördade och föraktade sedan tidernas begynnelse. Falkenering (en jakt sport med rovfåglar som medhjälpare) inleddes i Asien och Egypten i 3000 f. Kr. och fortsätter idag. Människor förstört stora hök populationer, eftersom unga hökar preyed på små husdjur som kycklingar

Parning och Häckande

Hawk häckningssäsongen varar från mars-maj. Parning börjar i början av mars med både män och kvinnor som utför antenn visas. Enligt pedagogisk resurs webbplats Rain nät, parning hökar sett "cirklar och svävande till höga höjder, lägga de sina vingar och kämpa trädtopp nivå, upprepa denna visa så mycket som fem eller sex gånger. " Hawks brukar för obligationen för livet.

bobyggande börjar efter parningen visas. Ligger från 35 till 75 meter ovanför marken, bygger de bon i gafflar av stora träd och ibland på telefonstolpar. Boet är stora, platta och ytliga. De föredragna byggmaterial är 1 /2 diameter pinnar och kvistar. Män och kvinnor arbeta på bon och använda dem från år till år när de utför nödvändiga reparationer.

Ägg

The Rain Networks webbplats påpekar också att "Den kvinnliga vanligtvis lägger två matt-vit till blåaktigt vita ägg som är markerade med en mängd oregelbundna rödaktiga fläckar och fläckar. "Kvinnor hantera då de flesta av de fyra veckor inkubationstid. Medan honan sitter på boet, den manliga måste jaga för dem båda och ger henne mat till boet.

Young

hökar lucka blinda och täckt i vitt ner. De ligger kvar i boet för 44 till 48 dagar innan de kan flyga, eller att lära sig flyga. Hatchlings växer mycket långsamt och kräver en massa mat. Båda föräldrarna delar på jakt krävs för att hjälpa de nya bebisarna växa. Under de senaste 10 dagar innan de kan flyga, ungarna är nästan lika stora som vuxna fåglar och tillbringa tid flaxa med vingarna och balansera på kanten av boet, väntar på att flyga i luften.

Juvenile

Det tar hökar mellan 18 månader och tre år könsmogna. De spenderar denna tid att lära sig jaga. På grund av deras oerfarenhet, juvenil hökar äter ofta överkörda djur. I USA fick den röda svansen höken namn kyckling eftersom unga hökar ofta fånga den domesticerade fåglar. Innan modern reglering, dödade kyckling-ägare hökar urskillningslöst, och av det bevis på döda fåglar hängande från kraftledningar och staket, vissa gör det fortfarande.

Vuxen

Den vuxna röda svans hök kan leva mellan 13 och 25 år . Vuxna hökar sträcker sig från 19 till 25 inches lång och kan ha ett vingspann på nästan 56 inches. Deras rika, rödbrun-röd svans ger röd-tail Hawks deras namn. Enligt webbplatsen för Lee Richardson Zoo i Garden City, Kansas, "Den vanligaste färgen formen har en vit bröst med ett mörkt band av fjädrar på magen. Deras ögon gult är färgad. " Den underprissättning Hawks också idrotten stora, vassa, krökta klor och näbbar. Omkring 85 till 90 procent av den vuxna röda svans kost är byte består av små gnagare, men ibland kommer de äter en annan fågel eller kanske en orm.

    Previous:nothing
    Next:zebra kost
    
    Copyright © 2011 give2all.org