välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur är sniglar skördas?

Postad av : Camilla Näslund

Bland blödiga ätare, sniglar är en av de mest ökända rätter i världen. Bara tanken på kokta sniglar sänder de flesta i den andra riktningen, vilket är anledningen till mer äventyrliga matälskare har problem med att hitta den. Mycket få Stormarknaderna har en avdelning för sniglar. Du kanske kan ange din egen tallrik med sniglar, men var beredd på lite arbete och mycket utbildning

Välj rätt Snigel

Att sniglar är inte så enkelt som vandrande i din bakgård, ösa upp några av dess invånare, och dumpa det i en stekpanna. Många arter av sniglar är giftiga, och andra är ungefär lika näringsrika som de ser ut. "Escargot" nästan alltid hänvisar till två arter: Helix aspersa och Helix pomatia. Innan vi går för långt i processen, se till att du utbilda dig tillräckligt för att identifiera dessa två.

Var man hittar dem

Enligt United States Department of Agriculture, ätbara sniglar är riklig runt kronärtskockor, kiwi, avokado och citrusfrukter. Ägarna till dessa gårdar kommer ofta att du kan samla sniglar, eftersom de livnär sig på bladen och är ett allvarligt hot mot hälsan hos växter. En koppar band halvvägs upp i trädet blockerar vissa sniglar i sina spår, vilket gör dem lätta att plocka bort.

Heliciculture

De flesta sniglar kommer från odlad sniglar, skördas inte sådana. Jordbruket medger regelbundna gröda, till skillnad från en hit-or-miss jakt expeditionen. När en snigel gård är lager, kan du odla också önskvärda egenskaper som storlek, snabb tillväxt och frihet från sjukdom. Sniglar reproducera lätt under rätt förhållanden och göda lätt om utfodras frukter, blad och rötter.

Utmaningar för Snigel Farmer

Sniglar är knepiga avgifter. De gillar kyla, fuktig jord, men de kommer komma ut i solskenet om den blir för våt eller kall. Deras miljö måste ständigt övervakas med både en termometer och hygrometer. De gillar också gömställen, så de flesta gårdar inkludera någon form av tunnlar eller täckta områden, men också gillar att vandra, så deras miljö måste förvaras i med någon form av finmaskigt. De föder fritt, men stannar om befolkningstätheten i deras livsmiljö blir för hög.

Rättsliga restriktioner

Helix aspersa och Helix pomatia är infödda på det området kring norra Medelhavet. De infördes utanför denna region av älskare av sniglar, vilket innebär att de har få naturliga fiender och växterna de äter har få naturliga försvar. Dessa sniglar är stora skadegörare på flera avsalugrödor, och det finns en mängd lagar som begränsar deras uppfödning, försäljning och leverans. Se till att rådfråga din statlig, provinsiell eller nationell regering innan du öppnar upp din egen snigelfarm.

    Previous:nothing
    Next:information om Whites metall detektorer
    
    Copyright © 2011 give2all.org