välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om Whites metall detektorer

Postad av : Valon Istrefi

White's Electronics fick sin början 1950 då Ken White Sr började göra Geigerräknare. År 1959 startade White tillverkning metalldetektorer till salu. White's Electronics har anläggningar i både USA och Storbritannien. Whites specialiserat på metalldetektorer och tillbehör. Den metalldetektorer som erbjuds av Whites kan användas för skatter och mynt jakt, prospektering eller säkerhet

Spectra-serien

Ett märke av metalldetektorer som Whites erbjuder är Spectra V3i. Denna metalldetektor används för skattjakt och hitta metall under jord. Spectra erbjuder en hänvisning guide som kan nås på skärmen för detektorn. Skärmen kan också visas på fem olika språk. Trådlösa hörlurar levereras med denna detektor, och hur ofta kan ändras för att söka enbart för guld eller silver. Spectra har också program förinställda att göra vissa typer av prospektering och jakt.

E-serien

En annan serie av metalldetektorer som erbjuds av Whites är E-serien. E-serien finns i sex olika modeller-DFX 300, MXT 300, DFX, XLT, MXT och M6. Denna serie av detektorer används för skattjakt, ungefär som Spectra. Dessa modeller har alla justerbara inställningar för olika typer av metall upptäcka. De erbjuder också bildskärmar

Prizm Series

Whites Prizm serien finns i tre olika modeller -. 6T Prizm, Prizm 5G och Prizm II. Dessa metalldetektorer är inte lika hög prestanda eller känslig som E-serien eller Spectra. Men dessa detektorer är inte så dyrt som de andra. Alla tre modeller levereras med bildskärm och justerbara inställningar. Dessa detektorer används för mynt och skattjakt.

Coinmaster och Beach-serien

White's Electronics erbjuder även två serier av detektorer för mer specialiserade metall upptäcka, Coinmaster och Beach-serien. Båda serierna finns i två modeller. Som namnet antyder, specialiserat Beach-serien i sökandet efter metall på stranden och i vatten. The Beach-serien metalldetektorer är vattentäta och kan justeras för att söka specifikt efter guld eller silver. Coinmaster detektorer är specialiserade på att söka efter mynt, och de visar är inställda för att ge råd vilken typ av mynt har hittats.

Specialty Detektorer

White's erbjuder olika detektorer för specialitet användningsområden. Det gör handhållna trollstavar som används för säkerhetsändamål, såsom att finna metall på en individ. Whites producerar också detektorer för industriell användning, såsom att söka efter gasledningar eller vatten och rör före gräva. Dessutom gör företaget detektorer som kan söka för metall djupare under jord.

    Previous:nothing
    Next:Vad är ekar till?
    
    Copyright © 2011 give2all.org