välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

utrotningshotade djur i tyskland

Postad av : Annika Hultén

Du behöver:
affischen styrelse
. Sax.
Permanent märkpenna.
Hålslaget.
Garn.
Vaselin.
Förstoringsglas.

Utrotningshotade djur finns i hela världen. Det är en ganska stor lista över utrotningshotade djur som är listade som utrotningshotade i Tyskland. Några av dessa djur är bl. a. : The North Atlantic rätval, Europeiska mink, Beluga och många andra. Dessa djur är utrotningshotade i Tyskland främst på grund av mänsklig verksamhet såsom jakt och föroreningar.

Beluga

Vitvalar är små vita valar. De är cirka 13 till 20 meter vid vuxen ålder. Detta är otroligt liten för en val. Vitvalar saknar ryggfenor. De är sociala djur som kommunicerar med klick, visselpipor och clangs. Vitvalar är hotade i Tyskland, enligt jordens utrotningshotade varelser. Vitvalar dör av på grund av jakt, det kommersiella fisket, att bli instängd i is och attackeras av isbjörnar och späckhuggare, annars känd som späckhuggare.

Flodiller

Europeiska mink är mindre än mink. I Tyskland lever den europeiska minken banker i vikar, floder och sjöar. Dessa varelser är nattaktiva och semiakvatiska. De har simhud fötter och spendera en majoritet av tiden i vattnet. Enligt Animal Info, "kunde ett århundrade sedan den europeiska minken finns i hela den europeiska kontinenten. " . Europeiska mink är hotad i Tyskland på grund av jakt, habitatförlust och förorening av vatten

Nordatlanten Right Whale Nordatlantiska Right Whale hette så eftersom det var "rätt val" att jaga av fyra skäl: De är långsamma, flyta när dödades, simma i tempererade vatten och har en hög avkastning av olja, enligt Animal Info. Nordatlanten Right Whale är noterat under världens mest sällsynta djur på Animal Info. Detta djur är utrotningshotad i Tyskland på grund av fisknät, olyckor fartyget och valfångstindustrin.

Andra utrotningshotade djur i Tyskland Enligt jordens utrotningshotade Varelser finns det ganska lite av utrotningshotade djur i Tyskland. Dessa varelser är hotade av olika olika anledningar och på olika nivåer i fara. Några av dessa djur inkluderar men är inte begränsade till: ministerrådsförslag falk, den röd-fotade falk, den Rödhalsad gås, dammen BAT, narval, elfenben mås, den stora beckasin, den stora noctule BAT, trädgård hasselmus , Europeiska kanin, den europeiska utter, Dartford sångare, buff-breasted grönbena och den alpina argbigga.

    Previous:nothing
    Next:sköld bugg identifiering
    
    Copyright © 2011 give2all.org