välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man rengör haj käkar

Postad av : Camilla Näslund

Enligt Sea Grant Rhode Island, det finns mer än 350 arter av hajar runt om i världen. Mer än 70 av dessa arter lever längs Atlantkusten i USA, Karibien och Mexikanska golfen. Hajar har stora, trekantiga tänder som är räfflad. Detta betyder att tänderna har ojämna kanter, vilket gör dem idealiska för att rippa isär byte. Ofta, fiskare och människor som tycker att hajar sköljs upp på stranden bevara haj mäktiga käken och montera den i sina hem. Rengöring haj käkar är det viktigaste steget att hålla käkarna sig vita och klar.

Du behöver:
Plastpåsar
. Razor kniv eller filé kniv.
Väteperoxid.

Ta bort

den Muskler


1.
Slå in käftarna i två plastpåsar och placera i kylskåp. Låt käkar sitta i kylskåp i upp till tre dagar.
2.
Ställ käftarna på en plan yta och öppna dem försiktigt så att tänderna är uppåt och underkäken- -som har ett indrag i centrum-är vänd mot dig
3
Placera rakhyveln kniven ovanför kinden muskler som sitter på vänster och höger sida i underkäken. . . Skjut försiktigt bladet under muskeln och dra ner till raka det översta lagret av muskler bort.
4.
Sakta raka bort kinden musklerna på båda sidor av käken med samma minutiösa , skonsamt sätt. När du når membranet slida under muskeln, tälja igenom detta och raka bort ligament och brosk. Upprepa rakning metoden för att avlägsna muskler, brosk och ligament från toppen käken.

Ta tandköttskanten


1.
Skjut punkten på rakhyveln kniv under tandkött i mitten på nedre käken. Skär igenom tandköttet längs linjen i underkäken tills du kommer till käken gångjärnet. Upprepa sedan processen för den andra sidan av underkäken och höger och vänster sida av den övre käken.
2.
Skala av tandköttet och kvarvarande huden med rakkniv kniv vid skärlinje. För den nedre käften, såga igenom tuffa vävnad med bladet, men inte tillräckligt hårt för att skada benet.
3.
Vänd käftarna över och flå bort det översta lagret av vävnad som håller käftarna ihop med rakkniv kniv. Stanna när du når senan, som är en glänsande, tuff ligament som kommer att hålla käftarna ihop vid montering.
4.
Dra ner vävnad bakom det sista lagret av tänder ner över baksidan av tänderna. Använda rakkniv kniv, skrapa vävnad från brosk, vilket är precis under tänderna. Gör så här längs hela vävnaden band att skapa en "flik" av huden.
5.
Slit huden längs tandköttskanten, vilket är precis under benet i käken, för att frigöra den "flik" av huden. Skala bort luckan och upprepa för den andra käken.

Vitna och Cure


1.
Skrapa bort eventuell kvarvarande kött längs tandköttskanten och käke. Skölj käkar med vatten och se till att alla vävnad tas bort.
2.
Häll dig-procent väteperoxid i en behållare stor nog att rymma käkarna under vatten. Håll nedsänkt under en till två minuter.
3.
Bort käftarna ur behållaren. Låt käkar ute i solen i ett torrt område i ungefär tre dagar att bota.

Tips och varningar


  • Var vänlig och arbeta långsamt när du tar bort köttet kring tänder, som hajtänder kommer lätt falla från käken om du är för grovt.
    Previous:nothing
    Next:olika typer av teleskopet speglar
    
    Copyright © 2011 give2all.org