välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ingredienser för att göra hamburgare bete för havskatt

Postad av : Ulf Friberg

Du behöver:
raka pinnar och kvistar
. Garn eller snöre.
Kniv.

En havskatt är en strålfenfisk med skivstång som ser ut som morrhår av en katt. Dessa fiskar är ofta fiskas för livsmedel eller att hålla i akvarium. Catfish är mycket populär som maträtt i södra USA och de har blivit alltmer gård-upp. Det finns många olika ingredienser som använts för att fånga en havskatt i naturen, bland annat hamburgare bete.

Färs

Denna bas för havskatt burgare bete, är hamburgare kött bara en av det bästa kött för havskatt bete . Det hamburgare köttet används rå i vissa recept och kokta i andra. Det finns ingen anledning att oroa sig för kvaliteten på hamburgare kött som malar tenderar att äta billig kött så mycket som de gör dyrare magert kött hamburgare.

Spannmål

Frukostflingor som används som förtjockningsmedel i en hamburgare bete recept. Den spannmål krossas så bra som möjligt och läggs till köttet. Alla spannmål kommer att arbeta inom ramen för receptet, och fiskare tenderar att experimentera med olika typer tills de hittar ett som fungerar bäst för dem.

Limburger Ost

Limburger ost är en av de mest effektiva ingredienserna för havskatt bete. Känd för sin stickande doft, kan Limburger ost strimlad, kokt eller smulad innan den läggs in bollar av bete. Andra ostar som parmesan, amerikanska och pulveriserad ost från en makaroner och ost paket kan användas också.

Vitlökspulver och salt

Vitlök pulver eller salt används ofta för att säsongen hamburgare bete för malar, lägga till effektivitet.

Soda eller Drink Mix

Sweet jordgubbar och körsbär smaksatta drycker som läsk eller pulveriserad dricka mixar är ofta den sista ingrediensen för att lägga sötma till betet. Den dryck eller drink mix i kombination med vatten hjälper till att bilda betet till en boll och havskatt verkar njuta av smaken.

    Previous:nothing
    Next:om skadliga agal blomningar
    
    Copyright © 2011 give2all.org