välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

olika användningsområden för muriatic syra

Postad av : P-O Lennartsson

Muriatic eller saltsyra är en kraftfull syra med ett stort antal användningsområden. Det är samma syra i magen, men mycket koncentrerad. Muriatic sura utsläpp skadliga ångor som brinner allt från näsborrarna till lungorna när andades i. syra i sig är mycket farligt och bör endast användas med lämplig skyddsutrustning på en väl ventilerad plats.

Rengöring

Muriatic syra är utmärkt vid rengöring många material, även om det kan skada andra. Det används för att rengöra murverk, för att ta bort mineralfyndigheter från pooler och till ren metall produkter. Muriatic syra kan också ta bort kalk från värmepannor.

Rengöring murverk med muriatic syra är särskilt användbart eftersom den enligt Det Naturliga Handyman är murverk naturligtvis lite alkalisk, vilket stoppar vissa färger och andra beläggningar från att fastna ordentligt. Muriatic syra kan neutralisera murverk alkalinitet, vilket gör att beläggningar för att bilda en bättre fastsättning i murverk.

Industri

Muriatic syra har ett antal industriella applikationer. Den används vid framställning av plast, papper, pigment, aluminium, stål, tvättmedel och många andra användbara material. Det är även används vid framställning av vissa livsmedelstillsatser. Saltsyra används också i raffinaderier och i viktiga tillverkningsprocesser såsom galvanisering.

Tillägg

Saltsyra i ett försvagat, säker form har ibland föreskrivs för en rad olika villkor. Enligt Kost-och health. net är korrekt surhetsgrad i magsäcken som krävs för proteindigestion. Bra syra kan också hjälpa till att bekämpa overgrowths av bakterier och svampar i tunntarmen och hjälper kroppen att absorbera näringsämnen.

    Previous:nothing
    Next:köldmedium fysikaliska egenskaper
    
    Copyright © 2011 give2all.org