välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

uppgifter om djur i floden Rhen

Postad av : Jeanette Morales

Floden Rhen ger dricksvatten för omkring 20 miljoner människor och är den 40: e största floden i världen. Tyvärr är det bland de 10 bästa när det gäller antalet föroreningar bära. Åtgärder har vidtagits för att bevara övriga djur och det finns positiva tecken på att ett nytt ekosystem är nytt framväxande

Du behöver:.
Plast index kort låda
. Borrmaskin.
Två 9-volts DC-motorer och avtagbara hjul gummi.
Dubbelsidig tejp.
9-volts batteri.
Lödkolv 2-procent silver.
2-kanals radiomottagare.
Fjärrkontrollen.

Historia

Rhen var en vild, lax-rika ström tvåhundra år sedan och ihållande olika marina och terrestra faunan. Som mänsklig bebyggelse längs stränderna ökat, så gjorde de föroreningar som släpps in i den. I slutet av förra århundradet fanns det omkring 44 fiskarter. Den förorenande av floden kulminerade i 1986 års Sandoz kemikalieolycka på Basel, Schweiz.

Regeneration

År 1992 passerade Europeiska unionen (EU) lagstiftare i flora, fauna, habitatdirektivet, eller FFH. Genom att skriva upp till FFH, EU-länderna lovar att bevara och skydda livsmiljöer som sjöar, floder och bäckar. De miljömässiga Ministeriet för Nordrhein-Westfalen har avsatt 30 procent av Rhen under FFH direktivet. Tack vare den ökade ekologiska insatser för att rehabilitera Rhen, har vissa delar av floden sett flyttfåglar som lax återvänder och överleva.

Niederrhein

Nedre Rhen flyter mellan Bonn, Tyskland och Nordsjön i Hoek van Holland, Nederländerna. Holländska forskare funnit att fiskfaunan dominerades av karpfiskar såsom karp, promelas, påsar och sutare, enligt en artikel i reglerade vattendrag: Research Management, 2001. De rapporterade också att migrerande fiskarter var antingen knappa eller utdöda.

Mittelrhein

Mittelrhein är enbart tyska och strömmar mellan Bingen och Bonn. Den 65-km avsnitt av floden mellan Koblenz och Bingen är känd som Rhen Gorge och har också angetts som en UNESCO: s världsarvslista sedan juni 2002. Floran och faunan uppvisar en stor mångfald och omfatta sällsynta och endemiska arter som vitryggig hackspett, röd drake, Hornuggla och härmsångare.

Rhin

Övre Rhen är den del av Rhen mellan Basel, Schweiz och Bingen, Tyskland. Den del av floden som rinner mellan Frankrike och Tyskland värd för minst 36 arter av fisk. Dessa inkluderar Sunfish, regnbåge, mört, karp, björkna, lake och sten Loach. Eftersom grundvattnet i älven flodslätt har minskat, har den upphört att ge den nödvändiga vatten för överlevnaden av den alluviala vegetation. Djuren beroende av denna födokälla senare tid har även gått.

    Previous:nothing
    Next:hal alm egenskaper & medicinskt bruk
    
    Copyright © 2011 give2all.org