välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

riktningar för att sätta upp ett mässtält

Postad av : Magnus Ekblad

Ett mässtält kan göra måltiderna mycket roligare om du får dåligt väder på en campingtur. Medan många typer av röran tält finns, allt du egentligen behöver en stor presenning, några rep, stolpar, stolpar och ett par tillbehör att laga mat och äta bekvämt i alla väder. Det är inte svårt att konstruera en enkel men bekväm mässtält

Du behöver:. .
18-av-30-fots tarp med kragarna på kanterna
100 meter fallskärm sladd.
4 6-fot långa hörnet stolpar.
10-fot långa stativet.
Tält insatser.
Hammer.
Medelstora handduk.


1.
Vik ut tarp i alla riktningar. Vik handduken så det är fyra till sex lager tjock, och placera den på slutet av 10-fots stativet. Låt en person läge i centrum pol, med handduk på änden under absoluta centrum av tarp, och stå i centrum stången vertikalt, stödja draperingar tarp.
2.
Åtgärd i från ett hörn ca 6 meter längs en av långsidorna av tarp, och hitta närmaste genomföringen. Har en andra person plats ett 6-fots hörn pol genom tätning och stå stången för att bilda ett hörn av tältet. Ha en tredje person göra samma sak till det motsatta hörnet. Båda hörnet människor kan dra sina stolpar i motsatt riktning tills tarp är relativt tätt mellan polerna.
3.
Skär åtta avsnitt av fallskärm sladd till cirka 12 meter lång. Knyt en ögla i ena änden av varje. Placera slingor av två ledningar, på vardera av de två hörn polerna hålls på plats. Stake dessa två rep i marken för att hålla hörn stolpar på plats. Upprepa på motsatt hörn stolpen.
4.
Stå hörn poler i de två återstående hörnen av tältet, lägga kille rep och spel på marken.
5.
Justera hörnet stolpar och linor kille som behövs för att robust struktur.
6.
Sätt in övriga andelar i genomföringen hål att kryssa ner de två draperade sidor tarp till marken. Detta kommer att ge ett skydd som är helt öppen på två sidor, och helt stängt på två andra.

Tips och varningar


  • Om det finns en rådande vind, position din mässtält så en av de stängda sidorna är vänd mot vinden.
  • För att göra din kille linjer justerbar, prova att använda en prusik eller två HALVSLAG knutar så att repet dras åt runt insatsen.
    Previous:nothing
    Next:natriumbikarbonat och ättiksyra
    
    Copyright © 2011 give2all.org