välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder löda BNC-kontakter

Postad av : Ulf Friberg

BNC-kontakter bifoga radiofrekvens (RF) kablar för lätt att knyta kontakter och avstängningar. Vanligtvis interna anslutningarna är skårade, men vissa äldre kablar har lödda anslutningar. Men hur anslutningarna görs har ingen effekt på användningen. Använd BNC anslutningar för låg effekt RF-signaler för en mängd olika tillämpningar, inklusive säkerhet kameror. Du kan gå med signaler med "T" anslutningar och förlänga eller skarva BNC kablar med en "fat" anslutning. Men oavsett ansökan, är metoden för att använda samma.
1
Skjut BNC hankontakt på kvinnliga anslutningspunkt. . . Kragen på hankontakten har två spår, och honan har två nubs som spåren måste justera. Vrid stiftpropp kragen för att anpassa spåren med nubs och tryck fast det på. Du kan göra det på känsla. Bara börja skjuta kontakten på och slå sedan på kragen tills den lätt glider på plats.
2.
Vrid kragen ett kvarts varv medsols för att låsa den på plats.
3.
Koppla BNC-kontakten. Vrid kragen ett kvarts varv motsols att låsa upp den och sedan dra ur kontakten bort av anslutningspunkten.

Tips och varningar


  • BNC-kontakter passar på en olika radiella jord (RG) koaxialkablar att alla har ett centrum ledare och en yttre skärm av flätad koppar. Skärmen är oftast kopplad till mark för att förebygga buller från att komma in signalen ut längs centrum dirigent. På samma sätt förhindrar sköld radiosignalen inuti kabeln från att läcka ut och störa andra signaler.
    
    Copyright © 2011 give2all.org