välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur får man en skunk ur en human fälla

Postad av : Jonathan Nyberg

Skunkar, även vackra djur, blir ett irritationsmoment när de reser på din fastighet. Skunkar kan lockas till skräp och små gnagare som lever i en fastighet. Humana fällor är ett enkelt och omtänksamt sätt att ta bort djuret. Släppa djuret tar hand, och ofta en behörig. Många stater har lagar mot att fånga och släppa djur till nya områden

Du behöver:.
Sheet


1
försiktigt ett lakan över fällan till. . hindra skunk från att se och sprutning dig. Djuret kommer att bli mindre rädd om den inte kan se en människa.
2.
Plocka fälla upp i handtaget (under lakanet), försiktigt så att inte skaka buren. Om djuret kom från ett angränsande skogsområde, ta fångade skunk till detta område.
3.
Öppna fällan av låsmekanismen. Långsamt promenad från fällan och låter skunk att komma ut på sin egen tid. Du kan behöva lämna och komma tillbaka för att hämta fällan att undvika att skunk bli skrämda av din närvaro vid övergång.
4.
Kontakta din kommun djurkontroll eller din lokala Department of Natural Resources (DNR) för att hitta en behörig att flytta skunk om du inte kan släppa den tillbaka där den kom ifrån. Detta måste göras om djuret är en vanlig olägenhet och hans naturliga hem är inte i anslutning till fastigheten. Kontakta en professionell är den idealiska metoden, även om fastigheten gränsar till den naturliga miljön, eftersom djuret kan vara sjuk eller skadad.

Tips och varningar


  • Använd omfattas sopcontainrar för att förhindra att skunk från att hitta ett lättåtkomligt födokälla.
  • Skunkar spray när rädd. Den skunk måste höja sin svans att spraya, därför en kort höjd fällan är perfekt.
  • Skunkar får också utföra sjukdomar som rabies.
  • inte Försök att hantera skunk. Gör release processen så skonsam som möjligt för att undvika att bli biten eller repad.
    Previous:nothing
    Next:Fakta om livscykeln för en stjärna
    
    Copyright © 2011 give2all.org