välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man monterar ett hus för Bluebirds

Postad av : Jan-Olof Stoor

Den östra Bluebird häckar i sekundära håligheter, tidigare hål som gjorts av andra fåglar. Det kommer dock att godta lätt trä fågelholkar. Hitta dessa fågelholkar strategiskt kommer att uppmuntra Bluebirds samtidigt som den avskräcker rovdjur som tvättbjörnar. Korrekt montering Bluebird hus är också viktigt att de unga Bluebirds "överlevnad. Enligt den nordamerikanska Bluebird Society, en felaktigt monterad Bluebird hus är en inbjudan till invasiva arter och rovdjur

Du behöver:.
Metallrörledningar, 3 /4 till 1 tum tjock, cirka 8 meter lång.
Stor hammare.
Borrmaskin.
5 /16 borr.
2 bultar, 1 /4 tum tjock, 2 till 2 1 /2 inches lång.
2 lås brickor.
2 muttrar.
Gärdsgårdsstör förare.


1.
Välj en plats för din blå fågel hus. Den bästa placering är en öppen gräsbevuxen yta, t. ex. en öppen gräsmatta, bete eller äng. Bluebirds njuter av att ha några träd eller stolpar där de kan abborre. Håll dig borta från stängslet rader och vattenkällor som kan locka tvättbjörnar.
2.
Pund botten 18 inches eller så av röret med en tung hammare platta till den. Detta förhindrar att röret vrider sig i hålet och skapa stabilitet.
3.
Borra två hål, 5 /16 tums genom den andra änden av ledningen. Borra två motsvarande hål av samma storlek och avstånd från varandra i baksidan av holken. Du kommer att använda dessa hål för montering av fågelholk till röret.
4.
Kör stången i marken med hjälp av en drivrutin staket post.
5.

Fäst holk på röret genom att föra in bultarna genom hålen i baksidan av boxen sedan genom motsvarande hål i stolpen. Skjut brickor på ändarna av bultar och dra åt muttrarna.

Tips och varningar


  • Överväg att skapa en bluebird spår genom att montera en serie Bluebird hus 100 meter från varandra. Om träd sväljer finns, kan du hitta två fågelholkar ungefär 15 eller 20 meter ifrån varandra var 100 meter. Bluebirds gillar inte att bo inom 100 meter från andra Bluebirds, men kommer att bo inom 15 respektive 20 meter träd sväljer. Både Bluebirds och träd sväljer drar mycket insekter och kommer att vara till nytta i ditt livsmiljö.
  • Du kan ofta hitta lämpliga rör för detta projekt på bilskrotar eller kastas ut på byggarbetsplatser.
  • Smörjning stången med en kombination av bil-fett och terpentin kommer att göra det svårare för tvättbjörnar att klättra.
  • överväga att installera en stolpe vakt för att avskräcka tvättbjörn och ormar.
  • Övervaka din Bluebird hus för att avskräcka oönskade arter från att invadera din fågelholkar. Gråsparvar och starar är vanliga främmande arter som aggressivt kommer att döda Bluebirds och deras unga att häcka i rutan. Dessa fåglar måste utrotas när de invaderar din Bluebird rutan.
  • Monitor även för spyflugan parasiter som kan angripa de Bluebird boet och sicken Bluebirds baby.
    Previous:nothing
    Next:de minsta benen i kroppen
    
    Copyright © 2011 give2all.org