välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

djur information om grävlingen

Postad av : Ulf Friberg

Den amerikanska grävling är en medlem av familjen vessla, med fem tår på varje fot, korta öron, en lång kropp och korta, trubbiga ben. Den amerikanska grävling är en skicklig grävare, med sina svängda klor för att komma åt sitt byte under jord. En köttätare, dödar grävling och äter en mängd olika varelser, och är en orädd försvarare av sitt hem när hotas av ännu större djur

Identification

Den genomsnittliga grävling är 20 till 36 inches lång beroende på kön, med hanar är större än honorna. Vuxna kan väga så mycket som 25 kg, men den typiska fullvuxen grävling är i 12 -. Till 16-lb. intervall. Grävlingar har ett trekantigt ansikte med en något uppåtvända tryne, med svarta eller bruna färger i ansiktet, tillsammans med vita ränder på kinderna och en som kör mellan ögonen, över huvudet och till i nacken. Grävlingar har en lurvig päls med en gråhårig titt på den, blanda vitt, grått, svart och grädde färger. Svansen är kort, gulaktig och buskig, enligt "National Audubon Society Field Guide till däggdjur. "

Geografi

Intervallet för grävling omfattar södra delarna av den kanadensiska provinserna Saskatchewan och Manitoba, samt de flesta av Alberta och sydöstra delarna av British Columbia. I USA finns grävlingar i Midwest stater som Michigan, Wisconsin och Minnesota, och i hela Great Plains. Grävlingar finns i östra Texas, öknen sydväst och i Pacific Coast staterna. Deras livsmiljö är normalt öppen prärie och jordbruksmark, men de lever också längs kanterna av skogarna.

Diet

kosten för en grävling består av små gnagare som möss, sorkar, ekorrar, pocket gophers, ekorrar mark och råttor . Andra varelser en grävling kommer att sluka omfatta ödlor, ormar och fåglar. Grävlingar kommer ibland gräva sig in i den av ett djur och väntar dess återkomst i ett försök att överraska den och snabbt sända den. Coyotes kommer skickligt vänta runt som en grävling gräver ut ett djur hem, hoppas att varelsen flyr genom en sida utgång, prärievargen kommer ta tag i den.

Funktioner

Grävlingen är bland de mest fulländade grävmaskiner av smuts i djurvärlden. Med hjälp av sin långa vassa främre klor, grävlingen gräver med stor hastighet, driver jorden under djuret till bakfötterna, som sedan kan driva det så långt som sex till åtta meter. Grävlingen kommer att fullfölja gnagare i deras hålor på detta sätt, med hjälp av en förhöjd känsla av lukt och hörsel för att hitta dem. Grävlingen blundar när den tränger genom att använda sina andra sinnen för att slipa på ett djur.

Överväganden

Badgers övervintrar inte på vintern, men minska sin verksamhet, kvar i sina underjordiska hålor sovit dagar vid en tidpunkt när vädret blir mycket kallt. Badger hålor är ganska omfattande, konstaterar Badger. org, och vissa har så många som 40 exits och flera djupa tunnlar. En grävling territorium kan täcka fyra kvadrat miles, med mängden av rovfåglar i området en avgörande faktor för att dess storlek. Grävlingar vaggande när de går och kan trav när mer fart är nödvändig. Grävlingen kommer svalka sig i en bäck eller damm på en varm dag, och kommer även simma och dyka vid behov.

    Previous:nothing
    Next:Hur man monterar ett hus för Bluebirds
    
    Copyright © 2011 give2all.org