välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger en fågel hus för en Mourning Dove

Postad av : Charlotte Wannberg

Mourning duvor, finns i hela Nordamerika, har en mild karaktär och trevlig kuttrande sång till match. Eftersom dessa små sångfåglar är bekväma runt människor, de är lätta att locka till någon bakgård. De är monogama hela häckningssäsongen, och enligt "Birds of North America," sorg duvor "enligt viss forskning kan par för livet. " Locka sorg duvor genom att ge dem en av flera typer av attraktiva fågelholkar är enkel att göra. Dessa fåglar är så lätt att behaga att begreppet "fågelholk" används löst. Mourning duvor gillar inte att vara inhägnade medan häckar-i själva verket gör de inte vill krångla för mycket om sitt bo struktur alls. En mjuk plats med några pinnar är ett finare fågelholk för en Mourning Dove

Du behöver:. .
HÄNGVÄXT
Hängande fågelbad.
Små pinnar.
Dirt.


1.
Välj en plats ungefär 10 till 15 meter från marken. Detta är den bästa höjden för häckande för sorg duvor. Du kan hänga fågelholk från en uteplats eller takfoten på huset.
2.
Utspelar sig några pinnar i en hängande krukväxt med massor av öppna ytor. De sörjande duvor arrangerar pinnar och bosätter sig i att bo.
3.
Använd ett hängande fågelbad skål som en Mourning Dove "fågelholk. " Fyll grund skål med smuts och lägga några små pinnar på toppen.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en 3D-modell lego dna
    
    Copyright © 2011 give2all.org