välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är en kamel cricket?

Postad av : Jeanette Morales

The National Audubon Society Field Guide till insekter och spindlar säger att kamelen cricket har en liten rundryggade titta på det som ger cricket dess namn. Camel syrsor lever mörka platser och vissa människor hänvisa till dem som grotta syrsor, eftersom grottorna är en favorit tillhåll för denna insekt. Kamelen cricket är oftast ofarligt, men angrepp av dem kan resultera i några skador på husgeråd

Identification

Camel cricket vuxna saknar vingar men har lång och ganska bräcklig antenner. Färgen på cricket varierar mellan arter. Några, som fläckig kamel cricket, är mörkbrun med gula ränder, medan andra, som den hemliga grottan cricket, är en gul-grå blandning. Bakbenen på en kamel cricket är stor, vilket ger möjlighet att hoppa långa sträckor, men kamelen cricket inte kan producera kvittrande ljud som andra syrsor på grund av sin brist på vingar. Camel syrsor allt från en halv tum till en tum i längd.

Habitat

Kamelen cricket är en nattlig insekt, så kommer du normalt inte se en under dagen. Syrsorna kommer alltid att försöka hitta ett fuktigt område att bo och dessutom att leva i grottor, de lever rock högar, högt gräs, stubbar och hål i marken. Kamelen cricket kan leva under skalade bark av träd och under stockar. När torrt tillstånd råder, kan kamelen cricket in i ett hem, vanligtvis går till den fuktiga delar såsom källaren eller tvättstugan. Starkt ljus kommer att göra en kamel cricket orörlig och gör att du kan ta bort den.

Geografi

Den geografiska räckvidd kamel cricket beror på art. Den hemliga grottan cricket bor bara i Texas, medan den fläckig kamel cricket har en mycket bredare distribution, från Maryland väster till Arkansas och så långt norrut som Manitoba i Kanada och Dakota. Den Jerusalem cricket liv från Great Plains söderut till Mexiko och längs Stillahavskusten staterna.

Funktion

Antennerna av kamel cricket är lika långa som insektens kropp. Att bo i en mörk miljö beror cricket på antenner för att upptäcka förekomst av rovdjur, såsom tusenfotingar och spindlar. Kamelen cricket kommer att känna dem som de tillvägagångssätt och snabbt hoppa till säkerheten.

Diet

kosten för kamel cricket varierar mellan arter. Jerusalem cricket, till exempel, kvarstår på en diet av andra buggar, knölar och ruttnande växtmaterial. Fläckig kamel cricket slukar rötter, svampar, andra insekter och frukt. När en kamel cricket inte kommer in kan det komma in saker som gamla kläder och hänga gardiner och äta tyget. Krukväxter är också i riskzonen från en hungrig kamel cricket.

    Previous:nothing
    Next:hur man skriver en kristen icke faktabok
    
    Copyright © 2011 give2all.org