välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör magneter svävar

Postad av : P-O Lennartsson

Magneter innehåller två magnetiska poler, en norr och en söder. Båda polerna har lika magnetisk styrka. Den motsatta poler av magneter dras till varandra. Placera en magnet med nordpolen vänd bredvid en magnet med den södra polen vänd gör att magneter för att locka och hålla fast. När två magneter av samma magnetiska polen är riktade mot varandra, de kommer att stöta bort varandra. Med några få objekt som kan köpas från många hobby-och hantverksbutiker, kan du göra magneter stöter ifrån och i praktiken, flyta

Du behöver:.
Oljebaserat modellera.
6 "trä dymlingar eller penna.
2 eller fler ring magneter (penna eller dymling måste gå in genom hålet).


1.
Skapa en bas med oljebaserat modellera. Denna typ av lera förblir mjuk och fungerande. En boll eller kvadratisk bas (1 "tjock eller tjockare) som fungerar bäst.
2.
Montera 6" trä dymling eller penna i mitten av lerbotten. Den dymlingar eller penna borde sticka rakt upp utan att luta. Om pluggen eller penna börjar luta, lägga till mer lera till basen för att lägga till stöd.
3.
Placera den första ringen magnet över pluggen och låta den falla till basen.
4.
Placera en andra magnet över pluggen och låta den falla. Varje magnet bör mot varandra med samma pol, så att de stöter bort varandra. När magneter stöter ifrån, kommer den andra magneten svävar den första. Om magneterna attraherar varandra, ta bort den andra magneten och blädderblock det över. Drop magneten och det bör nu avvärja och flyta.
5.
Lägg till och släppa flera magneter över pluggen eller penna. Se till att släppa magneter med samma poler vända mot varandra. Ju starkare magneter mer kan flyta.

    
    Copyright © 2011 give2all.org