välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man håller katter från att fånga fåglar

Postad av : Ulf Friberg

Pet katter har visat genom flera vetenskapliga studier att vara ett allvarligt hot mot sångfågel populationer och andra naturlivet. En enda huskatt kan döda hundratals fåglar på ett år. När en katt naturliga instinkter ta över, hålla din katt välgödd och vårdas kommer inte att stoppa dem från jakten. Det kan även öka sin träffsäkerhet, eftersom de är mätta och friska. Naturligtvis hålla katten inomhus är den bästa förebyggande åtgärden, med den extra fördelen av att hålla din katt friskare och lever längre. Men du behöver inte förneka en katt utomhus erfarenhet för att hålla katten och fåglar säker

Du behöver:. .
Fönster sittpinnar
Cat kapsling.
Cat fäktning.


1.
Låt inte kattungar utanför alls förrän de är vuxna. Vuxna katter som inte praxis jakt och fånga fåglar som kattungar blir inte riktigt den framgångsrika jägaren som en vuxen katt.
2.
Ställ katten hyllor och små sittpinne områdena i Windows. Detta ger innekatter en fin solig plats utan att gå utanför.
3.
Bygg en utekatt kapsling. Fäst höljet på sidan av huset med ett husdjur dörr för katten att använda. Din katt kan nu njuta av friluftslivet, av egen fri vilja, utan att begränsas av fåglar och andra vilda djur. Kammaren kan vara så stor eller liten du vill.
4.
Ändra din bakgård stängsel med en inneslutning stängsel för katter. Det finns flera alternativ. Vissa är mesh stängsel som inhägnad bakgård. Andra system bifoga till toppen av din befintliga staket hindrar katter från att klättra ut.
5.
Mata inte fåglarna eller annat vilt i din bakgård. Detta skapar bara en jaktmark och enkel buffé för dina katter.

    Previous:nothing
    Next:kemiska egenskaper natriumbikarbonat
    
    Copyright © 2011 give2all.org