välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man tar hand om en målad sköldpadda ägg

Postad av : Camilla Näslund

Målad sköldpaddor är en favorit för djurlivet fågelskådare eftersom de är lätta att hitta. Målade sköldpaddor är härdiga och kan övervintra på botten av sjöar, vattendrag och dammar, ger möjligheter till utbildning studiebesök hela tempererat klimat i USA. Målade sköldpaddan avkomma är ganska liten och lätt att ta hand om även av små barn. Målade sköldpaddor heter på grund av deras färgglada huden, ibland innehållande gula eller gröna ränder

Du behöver:.
Flera halv liter deli behållare med lock.
vermikulit.
vatten.
hålslag.
sköldpadda inkubator med termometer.
metallnät.
tegelstenar.

Hitta och inkubationstiden målade sköldpaddsägg


1.
Köp eller begäran från din lokala smörgåsbutik flera halv-stop plastbehållare med lock som används för att lagra ägg sallad eller potatissallad. Du bör räkna med att ruva sex eller sju ägg per container. Använd en stark hål och placera flera hål i toppen av varje behållare för att möjliggöra utbyte av gaser och vatten. På din lokala anläggning butik, köpa vermikulit, och fukta med vatten tills blöt och sedan pressa ut överflödig vätska. Fyll behållarna med denna kombination. Du kan lägga till affären mossa till vermikulit, vilket kan öka sina vatten-anläggning med hopklumpade egenskaper.
2.
Förbered containrar som kommer ruvar äggen tills de kläcks. Den lämpliga substrat är en jord som blandning, men det har och släpper vatten, i motsats till vanliga smuts som kan hamnen svamp och virus, och kan skada äggen utveckling.
3.
Leta efter ägg i mjuk, sandig jord i närheten av vattendrag såsom åar, sjöar och floder. Du kan göra bästa för att hitta din sköldpadda ägg i områden av relativa vildmarker, men sköldpaddor har rapporterats att lägga ägg på baksidan meter bostadsområden. Sköldpaddor tenderar att plana ut områden där de lägger sina ägg, men lämna kontrollampa tecken som urin inlåning över sina ägg, och små områden av störningar jord. Istället för att använda en murslev för att gräva ut en sannolik bo sköldpadda ägg, använder ett litet verktyg som en sked och en liten borste för att noggrant avslöja smuts runt ägg.
4.
Håll varje ägg högra sidan uppåt när den överförs till behållare i vilken det kommer att bli inkuberas. Ta en liten filt spets maker på din sköldpadda jakt, så att du kan markera och hålla koll på vilken sida som är den högra sidan uppåt i din sköldpadda ägg.
5.
Plats fylld med ägg behållare med lätt tillslutna lock i inkubatorn, hålla temperaturen mellan 77 och 87 grader Celsius för 2 1/2months. (Även om en del målade sköldpaddsägg har varit kända övervintra i marken, ägg i allmänhet tar 67 till 72 dagar innan det kläcks, om den förvaras i rätt temperatur). Dock kan vissa målade sköldpaddor kläcks efter en och en halv månad, eller mindre, av inkubationstiden.
6.
Kontrollera dina containrar ofta för att se om sköldpaddor kläcks, men försök att avstå från att öppna din sköldpadda behållare för ofta, eftersom detta kan skada dem.

tips och varningar


  • Du kan styra de flesta av avkommans kön genom att hålla ett vakande öga om temperaturen i inkubatorn. Män kommer att produceras om äggen hålls mellan 82 och 84 grader Fahrenheit, och honor kläcks om äggen lagras på 84 till 86 grader.
  • Ett säkrare sätt att låta sköldpaddor kläcks är att observera dem i naturen. Om du råkar se en målad sköldpadda lägger ägg i naturen, kan du skydda platsen genom att säkra nät över platsen med tunga tegelstenar till doften av modern har spolats bort och därmed ge sköldpaddorna att kläcka i fred.
  • sköldpaddsägg måste skördas försiktigt, men inte i temperaturer över 80 grader, eller de kan gå under solen. Sköldpaddsägg skyddas av delstatliga lagar i vissa områden, så kontakta din lokala parkförvaltningen innan du gräver upp en sköldpadda ägg.
  • Ägg i vattnet i allmänhet inte utvecklas, så lämna dem nedsänkt sköldpaddsägg där du kan hitta dem.
    Previous:nothing
    Next:Skillnaderna mellan mindmaps & koncept
    
    Copyright © 2011 give2all.org