välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vilka är fördelarna med en parallell krets?

Postad av : Jeanette Morales

Parallella kretsar är en av de första sakerna en elektriker får reda. De är enkla att designa, upprätthålla en konstant spänning för flera laster, och ger stadig spänning till apparater även om man misslyckas. Varje hus har flera parallella kretsar som fördelar kraften jämnt

Beskrivning

En parallell krets arrangerar alla laster som stegpinnarna på en stege, som utgör förbindelser mellan två parallella sidor av en aktuell källa. Den totala strömmen är summan av strömmarna går i varje last. Spänningen över varje last är identisk med källans spänning.

Appliance Krav

Den nuvarande förbrukningen av apparater varierar från mindre än en amp till tio ampere eller mer. Majoriteten av dem, beror dock på en 110-volts kraftledning spänning. En parallell krets ser till att spänningen för varje enfas krets är 110V.

Spänningsstabilitet

Så länge som en krets inte är överbelastad, varierande nuvarande belastningar i parallella krets påverkar inte spänningen. Till exempel, om en glödlampa slocknar andra lampor i samma krets fortsätta att arbeta som tidigare.

Kirchoffs lagar

spänningar och strömmar i en parallell krets exakt kan beräknas med tillämpning av Kirchoffs lagar. I korthet innebär dessa lagar anges att strömmarna kommer ut från en avgrening lägga till upp till den nuvarande går in i grenen, och den totala spänningen går runt en krets slinga är noll.

Simplicity

parallella kretsar är enkla att förstå och design. Så länge en elektriker följer strikt de parallella layout, har det bra tillförlitlighet och säkerhet.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en solcellsdriven rc bil
    
    Copyright © 2011 give2all.org