välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en phaser

Postad av : Stefan Svensson

Phaser är ett vapen som inte behöver någon introduktion. Känd för Star Trek fans över hela världen, det är själva kärnan vapen i framtiden. Men det är inte möjligt att göra en phaser, åtminstone på egen hand, eftersom det skulle kräva en avancerad examen i högenergifysik och antingen bygga eller köpa en elektromagnetisk kammare plasma inneslutning och en värmesköld tåla miljoner grader Fahrenheit. En riktig handhållen phaser är konstruerad teknik som helt enkelt inte existerar. Det är dock möjligt att göra något mycket enklare bygger på vardagliga, lätt tillgänglig, laserteknik

Du behöver:.
Play Station 3 Blu-Ray laser församling (Modell KEM-400AAA)
. .
Toy Star Trek Classic Phaser.
.
Aixiz laser bostäder.
9 volts batteri med klipp.
150ohm motstånd.
Mini tryckknapp-275-1556
.  (Alla elektronikaffär skall märkas med denna.
).
Lödkolv och löd.
Små skruvdragare.
Brukskniv.
Hot lim eller epoxy.
Dremel-verktyg.
Wire.
Wire snips.
Tång eller skruvstäd-grepp.

bort Blu-Ray Diode


1.
KEM-400AAA är Blu-Ray-enhet däck som håller mekanism som flyttar laserlins och snurrar skivan. Hitta Blu-Ray diod.
2.
Dioden ska fästas med två skruvar och en liten bandkabel. Ta bort skruvarna och klippa bandet kabeln.
3.
När dioden är avskild från sitt fäste, avlägsna lim. Sedan försiktigt-och jag menar försiktigt-använd en liten guldsmedsaffär skruvmejsel för att trycka runt kanten på dioden för att ta bort den från dess plats.

Wire Blu-Ray diod


1.
Använd en lödkolv och en löda sucker för att ta bort lodet från den lilla bifogade styrelsen.

2.
tar ut kortet.
3.
Löd en kabel till toppen stift (jord) och en annan tråd till laserdiod (det är längst till vänster stift när man tittar på baksidan av diod).

Fäst Blu-Ray Diode till Aixiz Laser Bostäder


1.
Använd tång eller skruvstycke-grepp att placera Blu-Ray diod i Aixiz laser bostäder. När du har infogat diod spola i huset, löd den negativa (-) ledaren till Mini tryckknapp.
2.
Löd en kabel från den andra etappen av övergången till den negativa (svarta) kabeln på batteriet klippet. Löd positiva (+) kabeln från dioden till motståndet och sedan löda den röda ledningen från batteriet klämman till den positiva änden av motståndet.
3.
Hot limma Aixiz bostäder till den ursprungliga glödlampan montera.

Bygg i Star Trek Phaser


1.
Ta leksaken Star Trek phaser isär genom att ta bort skruvarna och ta bort glödlampan montering i fronten. Glödlampan bostäder kommer hålla Blu-Ray lasern. Om den ursprungliga kretskortet är i vägen, ta bort den och sedan flytta det ur vägen. Du kommer också att behöva ta ut utlösarknappen som medföljer leksaken.
2.
Montera Aixiz bostäder med bifogade Blu-Ray lasern i fronten där det ursprungliga glödlampan monteringen var belägen.
3.
Sätt minipushbutton switchen och 9-volts batteri. Stäng slutligen den två sidor av leksaken phaser och skruva ihop det igen.

tips och varningar


  • Detta är inte en leksak. Sikta lasern direkt på ögat kommer omedelbart att skador på näthinnan. Du bör ha ögonskydd för 405nm våglängd, den våglängd av lasern. Behandla detta som en riktig pistol. Lås den bort från barn och vanliga användare. Alla användare, vuxna och barn, bör endast brand lasern under överinseende av någon som förstår riskerna med enheten, och den bör aldrig användas utan lämpliga skyddsglasögon.
    
    Copyright © 2011 give2all.org