välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar bra grejer med metall upptäcka

Postad av : Magnus Ekblad

Metalldetektorer varierar i pris och kvalitet. Dyrare metalldetektorer naturligtvis erbjuda fler roliga grejer och tillbehör och en högre grad av tillförlitlighet. Människor använder metalldetektorer för olika anledningar, allt från amatörer till grov. Att hitta den "good stuff" med en metalldetektor beror på att ha en bra detektor kvalitet metall och veta hur man använder metalldetektor på rätt sätt. Om du är intresserad främst i guld, metalldetektorer finns som fokuserar på guldföremål och filtrera bort andra typer av metaller.

Du behöver:
Metalldetektor
. Hörlurar.


1.
Forskning tillgängliga typer av metalldetektorer. Metalldetektorer avståndet vanligtvis i pris från $ 200 till $ 1,200. Vissa modeller är konstruerade för att söka direkt under ytan. En metalldetektor behöver för att upptäcka metallföremål minst fem inches eller mer under ytan. Andra detektorer syftar till att upptäcka metallföremål begravd djupare. Metalldetektorer är också konstruerade för att söka efter metallföremål i vattendrag. Metalldetektorer kommer med en mängd olika tillbehör samt, såsom en LED-skärm som visar formen på objektet, filtrering kontroller som låter dig kontrollera ljudet och en ingång för hörlurar. Köp en metalldetektor med en LED-skärm.
2.
Läs igenom bruksanvisningen för metalldetektor som du köper. Det gör att du kan använda din metalldetektor korrekt och effektivt.
3.
Öva på att använda metalldetektor hemma. Sätt upp ett antal metallföremål på ett träbord, t. ex. en kapsyl, kan tabba, spik, US mynt, utländska mynt, en guldring, ett silver objekt och ett metallföremål. Varje typ av metall kommer att avge ett annat ljud. Bekanta dig med de olika ljud som avges av metallföremål.
4.
Lär dig att styra filtreringen funktionen på din metalldetektor. En av de roliga grejer på några metalldetektorer kan du filtrera bort oönskade ljud. Filtreringen kontroll beror på vilken typ av metalldetektor du har. Detta sparar tid när du söker efter bra grejer som guld och mynt.
5.
Anslut hörlurarna till metalldetektorn. Använda hörlurar med metalldetektorn ger dig möjlighet att höra olika ljud som avges av metalldetektor bättre och bidrar till att undvika att förlora tid.
6.
Sweep metalldetektorn sakta över marken. Långsamma rörelser kommer att upptäcka begravda föremål av metall mer effektivt.
7.
Titta på LED-skärmen som du svepande marken. LED-funktionen beskriver formen på objektet, till exempel en spik, en krona eller en kvadratisk form. Detta bidrar till att undvika att slösa din tid att gräva upp skräp.

    Previous:nothing
    Next:Petoskey, spår Michigan cykel
    
    Copyright © 2011 give2all.org