välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man prospektering efter pärlor i Connecticut

Postad av : Annika Hultén

Känd som födelseplats för den moderna gruvindustrin, har Connecticut mer än 600 glömda gruvor. Även om de flesta geologer tror Connecticuts mineralfyndigheter är gles och utspridd, har moderna mining inte använts för att lokalisera mineraler i Connecticut. Connecticuts pärlor inkluderar ametist, topas, grön beryll, rosenkvarts, turmalin, gul beryll och akvamarin, och de finns främst i Bronson Hill anticlinorium, öster om Connecticut Valley. Roxbury Falls innehar de mest kända Connecticut granater. Gemstone prospektörer bör följa några enkla steg för att få en bättre chans att hitta ädelstenar och förblir inom Connecticuts prospektering förordningar, särskilt när det gäller offentlig mark

Du behöver:. .
Hammer
Guld pan.
Klassificering skärmar.
Gem-legitimation bok.
GPS.
Berggrundskarta över Connecticut.


1.
Identifiera vilka typer av ädelstenar du letar efter och söker efter platser där de ädelstenar finns i Connecticut. Lokala bibliotek är en stor resurs eftersom de oftast har böcker som täcker gruvområden och historia i området. Prata med lokala geologer för att bestämma var man ska börja leta.
2.
Forskning vilka typer av områden och miljöegenskaper, inklusive klippformationer och sammansättning som finns i de områden där den föredragna ädelsten finns. Statliga geologiska undersökningar är en annan stor resurs för att begränsa sökningen område. Studera Berggrundskarta över Connecticut.
3.
Forskning pärla specifikationer och identifiera vad pärla ser ut som så att du kan identifiera ädelsten i fältet.
4.
Kontakta någon privat markägare om tillstånd för prospektering på sin mark. Detta omfattar bolagsägda gruvor och angränsande fastigheter. Resa på bestämda vägar och stigar till prospektering platser och ta inte genvägar över de intilliggande fastigheterna.
5.
Prospect i Connecticut statliga parker, men alla gräva för hand. Fyll alla hål du gräver innan du lämnar området. Inte utsikterna i nationalparker eller på federal mark eller historiska platser eftersom det är mot lagen. Kontakta institutionen för miljöskydd för State Park och statligt skog tillåta information och krav.
6.
Sök mineralrika områden, såsom floder och vattendrag eller stenar runt rika mineralfyndigheter. Strömmar göra nya synliga ädelstenar nedströms. De flesta kommersiella ädelstenar är i floder och bäckar.
7.
Sök nära gamla gruvor. Även gruvan kan vara fullt utforskade och stänga, området runt gruvan kan vara rik på ädelstenar och mineraler. Krossa sten med en hammare för att titta på insidan av stenar som du söker ven egenskaper. Jakten på Gems and John Betts Fine Minerals webbplatser innehåller några ädelsten-jakt platser och stenbrott i Connecticut. Flera av de stenbrott erbjuda tillgång till tidigare gruvområden för en liten avgift. Kontakta drift tidigare gruvor för avgiftsbelagd jakt möjligheter.
8.
Camp i det område du prospektering. Ju längre du stannar i området, desto större är dina chanser att hitta ädelstenar. Du kan gå från ett prov till en annan smidigt, säker på var du har varit tidigare.

Tips och varningar


  • jaga med en kompis för säkerhet och för att täcka mer marken.
    Previous:nothing
    Next:intressanta fakta om ekosystem
    
    Copyright © 2011 give2all.org