välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

mark föroreningar och miljöskador av naturgas extraktioner

Postad av : Valon Istrefi

Förespråkare av naturgas som T. Boone Pickens uppmaning om att ersätta naturgas för oljebaserade bränslen. Ett av hans argument för naturgas är att det brinner renare än vanlig gas. Men att få naturgas från marken innebär miljömässiga svårigheter

Fracking

Halliburton, ett oljefält teknikföretag, först utvecklat hydraulisk spräckning eller fracking. Denna metod använder kemikalier och vatten för att hjälpa skjuta naturgas ur marken. Innan dess utveckling, att få naturgas från skiffer områden var för dyra.

EPA Utredning

Environmental Protection Agency (EPA) utrett fracking 2004 och godkänt processen. Som ett resultat av studien, kongressen undantas naturgas företag från rent dricksvatten lag. Sedan dess har dock ett antal händelser inträffat, vilket föranledde EPA att inleda en ny studie som kommer att ingå i 2012.

Problem med Fracking

Fracking använder mycket sötvatten, och som innehåller och återvinna detta vatten skapar ett problem. Från 2010 är Naturvårdsverket utreder över tusen fall av förorenade brunnar i flera delstater. I vissa incidenter har brunnarna innehöll lera och kemikalier som bensen. En färskvatten bra i Dimock, Pennsylvania blev förorenat av metan och exploderade.

Kemisk Disclosure

Företag slipper avslöja vilka kemikalier de inte blandar med vatten innan pumpas ner i marken. De måste lämna denna information till läkare och svarade för räddningsinsatser som behövs, men inte till allmänheten. Endast avslöjar Range Resources Corp denna information till allmänheten.

    Previous:nothing
    Next:hur data graf väder
    
    Copyright © 2011 give2all.org